- (6 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Stan darmowy, czyli darmowe rozmowy w sieci
Napisano 09 February 2010 - 10:18
Ron napisał:
Najpierw kod *111*1*1# potem doladowanie.
a nie może być najpierw doładowanie a później kod?
Chcesz otrzymać za darmo 100 zł?? Wystarczy być osobą pełnoletnią i wysłać wiadomość na mój adres e-mail krzychu.pl@wp.pl podany w profilu i wyślę zaproszenie wraz z wyjaśnieniem całej sytuacji bądź kliknąć na ten link: https://ty.i.sync.pl/inv/nd0bWDWjWW
Nie jest to żaden łańcuszek szczęścia ani nic z tych rzeczy.
Nie jest to żaden łańcuszek szczęścia ani nic z tych rzeczy.
Napisano 09 February 2010 - 12:21
Chetni na abonament zawsze sie znajda. Dla niektorych jest on wygodniejszy, gdyz nie trzeba pamietac o roznych promocjach i ich warunkach (np. aby doladowac konto co 30 dni, bez wzgledu na liczbe dni w miesiacu). Inni natomiast wola zaplacic (jednorazowo) mniej za telefon.
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Napisano 09 February 2010 - 15:11
Zastanawiam się czytając Twoje posty czy ty aby masz dobrze pod kopułką? Ile można czytać te bezczelne komentarze z Twojej strony? Chłopie wyluzuj!
---------------------------
Zanim kogokolwiek o cokolwiek oskarzysz zajrzyj do slownika tudziez uzyj google i wpisz słowo "ironia" moze zrozumiesz.
---------------------------
Zanim kogokolwiek o cokolwiek oskarzysz zajrzyj do slownika tudziez uzyj google i wpisz słowo "ironia" moze zrozumiesz.
Napisano 09 February 2010 - 18:09
play fresh, napisz tutaj posta ze swojego tematu i też będzie jasno, bo dwa tematy o tym samym równa się wielki bałagan na forum
A co do tematu to ja czekam na regulamin i innym też radzę żeby później nie było płakania że zabrali darmowe smsy, wyłączyli pakiety...
Później będzie jaki to Play jest zły... A użytkownik jaki biedny, oszukany przez złego Playa...
A co do tematu to ja czekam na regulamin i innym też radzę żeby później nie było płakania że zabrali darmowe smsy, wyłączyli pakiety...
Napisano 09 February 2010 - 20:09
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Napisano 09 February 2010 - 20:21
marcinwalczak87 napisał:
play fresh, napisz tutaj posta ze swojego tematu i też będzie jasno, bo dwa tematy o tym samym równa się wielki bałagan na forum
Później będzie jaki to Play jest zły... A użytkownik jaki biedny, oszukany przez złego Playa... 
proszę..
Po wycofaniu tzw. darmowego numeru komórkowa sieć Play szykuje kolejną zmianę w swojej ofercie - darmowe rozmowy wewnątrz sieci. Nadchodzi koniec darmowych SMS-ów za doładowanie?
Play Fresh wprowadzi darmowe rozmowy w sieci
Łukasz Szewczyk, 9 lutego 2010, godz. 10:42
TAGI: Play, Play Fresh
Po wycofaniu tzw. darmowego numeru komórkowa sieć Play szykuje kolejną zmianę w swojej ofercie - darmowe rozmowy wewnątrz sieci. Nadchodzi koniec darmowych SMS-ów za doładowanie?
Użytkownicy oferty
Play Fresh w komórkowej sieci Play mogą aktywować usługę o nazwie Stan darmowy w Play, która - jak pokazują testy - umożliwia darmowe rozmowy wewnątrz sieci. W tym celu należy na swoim telefonie należy wbić tzw. krótki kod *111*1*1#, a następnie - jak informuje wiadomość zwrotna - dokonać zasilenia konta
kwotą 30 zł.
Czy to oficjalna promocja
Play? Na razie brak oficjalnego komunikatu w sprawie nowej usługi, więc nie znane są szczegóły nowej promocji, np. dotyczące ewentualnego limitu darmowych minut w sieci Play czy zasięgu. Co ciekawe, o nowej promocji nic nie wiedzą konsultanci Play.
Aktualizacja:
Jak na razie operator nie zdradza żadnych informacji na temat nowej promocji. Z kolei dzisiaj o godzinie 20 rzecznik sieci ma wydać oświadczenie, które prawdopodobnie będzie dotyczyło zmian w promocjach Play. Jak zapowiada "jedni będą szczęśliwi, inni smutni". Być może pojawią się także zmiany z ofercie darmowych SMS-ów za doładowanie.
AKtualizacja2:
Jak informują nas czytelnicy, od około godziny 11.30 pojawią się problemy z aktywacją nowej usługi - po wpisaniu kodu aktywacyjnego użytkownicy mogą zauważyć komunikat, że usługa
jest chwilowo niedostępna.
Aktualizacja 3:
Z nieoficjalnych informacji wynika, że operator jednak zrezygnuje z darmowych SMS-ów do wszystkich sieci za zasilenie konta. Z kolei darmowe minuty wewnątrz sieci będą limitowane i uzależnione od zasilenia konta. Szczegóły mają zostać podane dziś wieczorem.
Co o tym sądzicie? Będzie coś lepszego według Was ?
A wszystko to przez konkurencje ,jaką jest siec Heyah Nowa
Napisano 09 February 2010 - 20:27
Ron napisał:
kto on? Serio real prezes PLAY? To realne co mówi ?
[ Dodano: 2010-02-09, 20:28 ]
pcz_07 napisał:
play fresh, zwracam honor w takim razie
ja chce regulamin zobaczyć, będę się przy tym upierał
ja chce regulamin zobaczyć, będę się przy tym upierał
- (6 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »