100MB w cenie 5zl, niestety tylko na nadajnikach Play i tylko 1 miesiecznie
Strona 1 z 1
Nowy pakiet internetu - 100MB za 5zl
Napisano 09 February 2010 - 01:24
Wiem o tym, ale moim zdaniem generalnie nie ma sensu ograniczac ilosci mozliwych pakietow albo dac ich np. 3-5. Wowczas uzytkownik moglby lepiej dopasowac to do swoich potrzeb. Gdyby pakiety dzialaly takze w roamingu krajowym, to co innego ale ograniczac ich ilosc w tej sytuacji :?: :!:
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Napisano 09 February 2010 - 01:28
Masz rację po co ograniczać, ale wykupienie 3 pakietów byłoby nie opłacalne za 15zł by było 300MB a pakiet 500MB też kosztuję 15zł...
Lepiej by było gdyby pakiety działały też w roamingu krajowym ale to się pewnie Playowi nie opłaca.
Ja jestem zadowolony z tego pakietu, mam nadzieję że nie jest to tylko chwilowa promocja (tak jak Darmowy Numer), bo 500MB to było dla mnie za dużo, 100MB w sam raz mnie zadawala, i nie przeszkadza mi że na nadajnikach Playa bo i tak zazwyczaj gdy korzystam z internetu w telefonie to jestem akurat w zasięgu Play.
Lepiej by było gdyby pakiety działały też w roamingu krajowym ale to się pewnie Playowi nie opłaca.
Ja jestem zadowolony z tego pakietu, mam nadzieję że nie jest to tylko chwilowa promocja (tak jak Darmowy Numer), bo 500MB to było dla mnie za dużo, 100MB w sam raz mnie zadawala, i nie przeszkadza mi że na nadajnikach Playa bo i tak zazwyczaj gdy korzystam z internetu w telefonie to jestem akurat w zasięgu Play.
Napisano 09 February 2010 - 13:59
Zupełnie jakby gps działał po przesyle danych...
Moim zdaniem świetny pakiet. Miałem na nokii pakiet 500 ale przy uzywaniu audioscrobblera, Skype'a, ciągłego czytania wiadomości z kanałów rss i korzystania z maili zużywałem max 40 mega.
Moim zdaniem świetny pakiet. Miałem na nokii pakiet 500 ale przy uzywaniu audioscrobblera, Skype'a, ciągłego czytania wiadomości z kanałów rss i korzystania z maili zużywałem max 40 mega.
Napisano 09 February 2010 - 14:49
Nowa Auto Mapa umozliwia pobieranie biezacych danych i do tego przydalby sie pakiet transferu nieograniczony jedynie do nadajnikow sieci macierzystej. Aha... jest jeszcze NaviExpert.
Oczywiscie do korzystania tylko z GPS wystarczy pakiet 5MB lub nawet normalna taryfikacja 12gr/100kB.
Oczywiscie do korzystania tylko z GPS wystarczy pakiet 5MB lub nawet normalna taryfikacja 12gr/100kB.
Najpierw testowałem... później się obraziłem... a teraz wróciłem.
Napisano 09 February 2010 - 22:43
Już sobie to nawet uruchomiłem - ostatnimi czasy nie wychodzę z domu zanim nie sprawdzę prognozy pogody...
Napisano 10 February 2010 - 14:51
Pakiet spoko - do okazjonalnego surfowania pomiędzy punktami bez wifi jak znalazł 
Teraz jeszcze trzeba play pomarudzić o rozliczanie co 1KB i będzie jużw ogóle super <lol>
Teraz jeszcze trzeba play pomarudzić o rozliczanie co 1KB i będzie jużw ogóle super <lol>
Napisano 10 February 2010 - 16:19
Mam pytania:
1) Kupiłem pakiet 100MB za 5zł ale w tym wariancie nie piszę że jest ważny przez 30 dni, przy innych wariantach jest taki dopisek.
2) Jak się sprawdza ile mi zostało jeszcze? Chodzi o szybki kod w telefonie.
3) Jak rozumiem to taktowanie jest co 100kb?
Ps. mam Play Fresh.
1) Kupiłem pakiet 100MB za 5zł ale w tym wariancie nie piszę że jest ważny przez 30 dni, przy innych wariantach jest taki dopisek.
Ps. mam Play Fresh.
Napisano 10 February 2010 - 16:28
Puma napisał:
Najprawdopodobniej ważny jest 30 dni, po tym czasie będziesz mógł włączyć ponownie
Puma napisał:
Nie ma chyba krótkiego kodu, spróbuj
*111#, a następnie kolejno wejść w pozycje:
- Konto/Stan Konta
- Promocyjnych MB
- Pakiet Play Online w telefonie
Cytat
Tak
Napisano 12 February 2010 - 11:17
Ten kod teraz pokazuje tylko że pakiet jest włączony, ale ilości pozostałych MB ni widu...
Strona 1 z 1

Logowanie