Witam !
czy mógłby ktoś opisać tak kroku po kroku jak się tym telefonem połączyć przez laptopa z internetem (win xp home) ,
Samsung PC studio mam zainstalowane
tylko co dalej jak i gdzie trzeba coś wpisać .
z góry serdecznie dziękuje.
Strona 1 z 1
[Samsung SGH-z400] Problem z mms i wap.
Napisano 09 June 2007 - 10:18
Po piersze zaktualizuj PC Studio (Tools>Check for updates)
Po aktualizacji wchodzisz w 'Manage internet connections', dodajesz nowe polaczenie wybierajac z listy 'Poland' i 'PLAY' (PLAY bedzie TYLKO na zaktualizowanym PC Studio). Potem na pulpicie zrobi sie skrot do tego polaczenia.
Po aktualizacji wchodzisz w 'Manage internet connections', dodajesz nowe polaczenie wybierajac z listy 'Poland' i 'PLAY' (PLAY bedzie TYLKO na zaktualizowanym PC Studio). Potem na pulpicie zrobi sie skrot do tego polaczenia.
Napisano 09 June 2007 - 11:15
w PC Studio zaznaczyłem żeby akualizował po jedny dniu bo opcji żeby to zrobił natychmiast nie mam
wersja PC Studio 3.1.1 GC2. i PC Laudcher 3.1.1 GC1.
fakt teraz ma tylko Era ,Orange i Plus
to teraz chyba muszę poczekać aż mi go zaktualizuje no chyba że jeszcze jeszcze robię coś nie tak ?
[ Dodano: 2007-06-09, 12:56 ]
Wielkie dzięki !
Pobrałem ze strony samsunga wersję programu 3.1.1. FKB i FK1
teraz zapie***la tak jak należy.
jeszcze raz dzięki.
.
teraz będę męczył jak z niego i na niego pobierać i wysyłać maile (konto na ...@o2.pl )
wersja PC Studio 3.1.1 GC2. i PC Laudcher 3.1.1 GC1.
fakt teraz ma tylko Era ,Orange i Plus
to teraz chyba muszę poczekać aż mi go zaktualizuje no chyba że jeszcze jeszcze robię coś nie tak ?
[ Dodano: 2007-06-09, 12:56 ]
Wielkie dzięki !
Pobrałem ze strony samsunga wersję programu 3.1.1. FKB i FK1
teraz zapie***la tak jak należy.
jeszcze raz dzięki.
.
teraz będę męczył jak z niego i na niego pobierać i wysyłać maile (konto na ...@o2.pl )
Samsung SGH Z400 + Siemens cx65 + Siemens S55 + LG KU311 + Sagem x5m2
Napisano 27 August 2007 - 12:12
Witam
Na wstępie chciałem przeprosić za odświeżanie tego tematu jednak chyba gorszym byłoby zakładanie drugiego identycznego tematu.
Również jestem posiadaczem telefonu Samsung SGH-Z400 od jakiegoś miesiąca.
Zainstalowałem z płyty PC Studio i oczywiście do wyboru były tylko ERA, PLUS i ORANGE.
Wybrałem w opcjach aby program sprawdzał uaktualnienia codziennie jednak po tygodniu niczego nowego nie pobrał.
Odwiedziłem dzisiaj stronę samsunga/download center i po wpisaniu swojego modelu telefonu jedyny soft jaki mi wyświetliło to : 20070427072916031_Samsung_PC_Studio_312_GDH
po zainstalowaniu go dalej nic.
To nie koniec moich starań gdyż zadzwoniłem do Biura Obsługi Klienta z tym problemem i otrzymałem takie dane :
Niestety nie doszedłem do tego gdzie, co i jak szczególnie z tym at+....
Pozdrawiam i Przepraszam
Artur
27.08.07
Na wstępie chciałem przeprosić za odświeżanie tego tematu jednak chyba gorszym byłoby zakładanie drugiego identycznego tematu.
Również jestem posiadaczem telefonu Samsung SGH-Z400 od jakiegoś miesiąca.
Zainstalowałem z płyty PC Studio i oczywiście do wyboru były tylko ERA, PLUS i ORANGE.
Wybrałem w opcjach aby program sprawdzał uaktualnienia codziennie jednak po tygodniu niczego nowego nie pobrał.
Odwiedziłem dzisiaj stronę samsunga/download center i po wpisaniu swojego modelu telefonu jedyny soft jaki mi wyświetliło to : 20070427072916031_Samsung_PC_Studio_312_GDH
po zainstalowaniu go dalej nic.
To nie koniec moich starań gdyż zadzwoniłem do Biura Obsługi Klienta z tym problemem i otrzymałem takie dane :
at+cgqmin=1,0,0,0,0,0 play apn internet *99#
Niestety nie doszedłem do tego gdzie, co i jak szczególnie z tym at+....
Pozdrawiam i Przepraszam
Artur
27.08.07
Strona 1 z 1

Logowanie