Mix -> Fresh -> Koniec umowy
Napisano 26 October 2010 - 12:46
wobec tego wszystko jest ok
tak jest że środki po przeniesieniu z mixtury na play fresh
przechodzą do środków promocyjnych i są ważne 30 dni
pisze w tym temacie
tak jest że środki po przeniesieniu z mixtury na play fresh
przechodzą do środków promocyjnych i są ważne 30 dni
pisze w tym temacie
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Napisano 14 November 2010 - 09:25
To ja mam w takim razie pytanie.
Czy nie można środków z konta promocyjnego (otrzymanych z Mix) przedłużyć pakietami 5=10 i 10=30 lub doładowaniem ze strony PlayMobile z 10% bonusem?
Inaczej przechodzenie z dużą kasą np. 900 PLN jest delikatnie mówiąc nieopłacalne.
Czy nie można środków z konta promocyjnego (otrzymanych z Mix) przedłużyć pakietami 5=10 i 10=30 lub doładowaniem ze strony PlayMobile z 10% bonusem?
Inaczej przechodzenie z dużą kasą np. 900 PLN jest delikatnie mówiąc nieopłacalne.
Napisano 15 December 2010 - 14:29
Użytkownik play4you1 dnia 22 October 2010 - 11:11 napisał
Witam,
tak to prawda, ważność nie jest przedłużona. Zgromadzone środki przechodzą na promocyjne konto i ich ważnośc wynosi 30 dni. Zajmę się Twoją sprawą.
Pozdrawiam,
P4Y1
tak to prawda, ważność nie jest przedłużona. Zgromadzone środki przechodzą na promocyjne konto i ich ważnośc wynosi 30 dni. Zajmę się Twoją sprawą.
Pozdrawiam,
P4Y1
już po reklamacji , a więc przeprosili mnie i przenieśli całą kwotę na konto główne bo konsultanka wprowadziła mnie w błąd a za tak długi czas oczekiwania na reklamacje dodali mi 25 sms do wszystkich sieci przez 3 miesiące
Napisano 15 December 2010 - 23:11
Użytkownik anetaaneta5 dnia 15 December 2010 - 14:29 napisał
już po reklamacji , a więc przeprosili mnie i przenieśli całą kwotę na konto główne bo konsultanka wprowadziła mnie w błąd a za tak długi czas oczekiwania na reklamacje dodali mi 25 sms do wszystkich sieci przez 3 miesiące
jestem zadowolona pozdrawiam
Mi niedługo minie dwa miesiące i nadal brak odpowiedzi na reklamację :-(
Napisano 08 October 2011 - 16:10
Witam,
Czy jest możliwa migracja ( po zakończeniu obowiązującej umowy) z PLAY MINI MIX --> PLAY FRESH ?
Jeśli tak to czy środki zgromadzone do tej pory w mix-ie przechodzą na konto główne czy promocyjne ?
Jeśli na promocyjne to czy jest możliwość przedłużenia ważności tych środków np poprzez promocyjne doładowanie konta lub pakiet 5 za 10 ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
Czy jest możliwa migracja ( po zakończeniu obowiązującej umowy) z PLAY MINI MIX --> PLAY FRESH ?
Jeśli tak to czy środki zgromadzone do tej pory w mix-ie przechodzą na konto główne czy promocyjne ?
Jeśli na promocyjne to czy jest możliwość przedłużenia ważności tych środków np poprzez promocyjne doładowanie konta lub pakiet 5 za 10 ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam

Logowanie