Witam! Jestem byłym testerem NADCHODZI4, który przeszedł do PLAY abonament 50 +1000 minut gratis/mies. do sieci PLAY. Moja żona też przeniosła numer z ORANGE do PLAY specjalnie po to, bym mógł dzwonić do niej z puli 1000 darmowych minut i nie płacić za rozmowy. Niestety okazało się, że dzwoniąc do niej tracę pakiet złotówek - zupełnie jakby dalej była w Orange. Co gorsza z mojego telefonu nie zawsze mogę się do niej dodzwonić, co nie robi problemów w przypadku telefonowania z innych telefonów w innych sieciach!!!! Zgłosiłem ten problem w BOA i czekam na rozwiązanie.
Jak na razie straciłem około 10 PLN na DARMOWE rozmowy do niej, jako użytkownika play, co jest niezgodne z podpisaną umową.
Co o tym sądzicie?[/b]
Strona 1 z 1
problem z rozliczaniem 1000 minut gratis dla byych testerów
Napisano 03 June 2007 - 15:57
kambis, pozostaje czekać na odpowiedź z OK. Myślę, że reklamacje zostanie uznana i środki zostaną jakoś zwrócone. Powinni to zrobić przy korekcie do faktury, ale jeszcze nie wiem jak to wygląda w PLAY. ;/ W Play Karcie to doładowują mi konto o uznaną kwotę z reklamacji. Może tutaj też tak zrobią... Gorzej jak nie wyrobią się do końca okresu rozliczeniowego.
Daj znać kiedy naprawią ten problem i w jaki sposób oddadzą Ci środki z konta.
Daj znać kiedy naprawią ten problem i w jaki sposób oddadzą Ci środki z konta.
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
Strona 1 z 1

Logowanie