Mój Play: problem z rozliczaniem 1000 minut gratis dla byych testerów - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

problem z rozliczaniem 1000 minut gratis dla byych testerów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kambis Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4
  • Rejestracja Sun, 03 Jun 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 03 June 2007 - 13:40

Witam! Jestem byłym testerem NADCHODZI4, który przeszedł do PLAY abonament 50 +1000 minut gratis/mies. do sieci PLAY. Moja żona też przeniosła numer z ORANGE do PLAY specjalnie po to, bym mógł dzwonić do niej z puli 1000 darmowych minut i nie płacić za rozmowy. Niestety okazało się, że dzwoniąc do niej tracę pakiet złotówek - zupełnie jakby dalej była w Orange. Co gorsza z mojego telefonu nie zawsze mogę się do niej dodzwonić, co nie robi problemów w przypadku telefonowania z innych telefonów w innych sieciach!!!! Zgłosiłem ten problem w BOA i czekam na rozwiązanie.

Jak na razie straciłem około 10 PLN na DARMOWE rozmowy do niej, jako użytkownika play, co jest niezgodne z podpisaną umową.

Co o tym sądzicie?[/b]
kambis
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dARYl Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 899
  • Rejestracja Sun, 07 Jan 07
  • Miejscowość:Poznań
  • Operator:Era
  • Taryfa:Mix w Play

Napisano 03 June 2007 - 15:57

kambis, pozostaje czekać na odpowiedź z OK. Myślę, że reklamacje zostanie uznana i środki zostaną jakoś zwrócone. Powinni to zrobić przy korekcie do faktury, ale jeszcze nie wiem jak to wygląda w PLAY. ;/ W Play Karcie to doładowują mi konto o uznaną kwotę z reklamacji. Może tutaj też tak zrobią... Gorzej jak nie wyrobią się do końca okresu rozliczeniowego.
Daj znać kiedy naprawią ten problem i w jaki sposób oddadzą Ci środki z konta.
<script src="https://www.blue.pl/echoBanner?idAgent=MjM3MjE=&idBanner=MTE=&idUser=NjY="></script>
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   kambis Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4
  • Rejestracja Sun, 03 Jun 07
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 04 June 2007 - 18:35

Juz wszystko zalatwione. Okazalo sie, ze przy przenoszeniu numeru przez okolo dobe byly ww. problemy, ktore zniknely dzisiaj rano. Teraz dzwonie juz na byly numer orange i pieniazki nie sa odliczane z pakietu zlotowek tylko z puli 1000 minut.
kambis
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Nemo Ikona

• Tubylec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 1384
  • Rejestracja Sun, 04 Feb 07
  • Miejscowość:Jankowice
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:One Play

Napisano 04 June 2007 - 18:41

czyli system zawinił i nie przestawił się na Play ;-)
Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1