Otóż mam Samsunga Z630 i chcę się przez niego połączyć z internetem na moim laptopie. Wpisuję takie dane w Samsung PC Studio:
Country: Other
Operator: Other
APN: internet lub playinternet lub playmobile
Phone Number: *99**1*1#
usER:
Passwd:
I tam łączy się a gdy jest rejestrowanie komputera to pokazuje błąd 619: rozłączono.
Nie wiem jak to zrobić :-/ Prosze o pomoc.
Strona 1 z 1
Internet na laptopie
Napisano 02 June 2007 - 12:38
Witaj w klubie...
Mam to samo - dziala ze wszystkimi sieciami, tylko nie z Playem...
Mam soft Z630PMGC1 (mozesz sprawdzic kodem *#1234#).
Z tego co sie dowiedzialem, to jedynie zmiana softu na nowszy moze temu zaradzic, jednak ja na razie nie mialem czasu na oddanie telefonu do serwisu.
Mam to samo - dziala ze wszystkimi sieciami, tylko nie z Playem...
Mam soft Z630PMGC1 (mozesz sprawdzic kodem *#1234#).
Z tego co sie dowiedzialem, to jedynie zmiana softu na nowszy moze temu zaradzic, jednak ja na razie nie mialem czasu na oddanie telefonu do serwisu.
Napisano 02 June 2007 - 12:51
I wtedy jak włożę kartę inną niż Play to muszę zainstalować nowe ustawienia Operatora na telefonie, czy tylko wystarczy na komputerze zmienić w programie PC studio ? A z tym, że nie działa na play'u to moze być problem aplikacji PC studio, bo mi się pojawia ikonka E na ekranie i ikonka komputera a później po 10 sek. błąd na kompie, wiec może kiedyś to zrobią :mrgreen: Dzięki za info
Napisano 02 June 2007 - 12:52
Wystarcza same ustawienia w PC Studio. U mnie tez sie pojawia ikonka G/E/3G/HS przed wywaleniem bledu.
EDIT:
Mam! Wyszla aktualizacja modulu Networking Wizard, dzieki ktorej dziala polaczenie w Playu! Zeby ja sciagnac kilkij Tools>Check for Updates.
Potem robisz polaczenie wybierajac z listy:
Na tych ustawieniach u mnie dziala
EDIT:
Mam! Wyszla aktualizacja modulu Networking Wizard, dzieki ktorej dziala polaczenie w Playu! Zeby ja sciagnac kilkij Tools>Check for Updates.
Potem robisz polaczenie wybierajac z listy:
Cytat
Country: Poland
Network Provider: PLAY
Network Provider: PLAY
Na tych ustawieniach u mnie dziala
Strona 1 z 1

Logowanie