Strona 1 z 1
przejście do Play dla firm na najniższy abonament
Napisano 11 November 2009 - 13:29
Chciałbym przenieść do Play dla Firm numer z Ery o niskim abonamencie. Interesują mnie miesięczne koszty na poziomie kilkunastu złotych, maksyumalnie nie przekraczające poziomu 20 kilku złotych brutto. Umowa na 12 miesięcy bez telefonu.
Na jaką ofertę mogę liczyć?
Czy dobrze widzę, że na abo 15,25pln brutto a w nim 70min do wszystkich i 1000min do play?
Czy w Play dla firm abonamenty rozliczane są na zasadzie pakietów wartościowych? Tj. jeśli nie wykorzystam tych 70min, bez ponoszenia dodatkowych opłat będę mógł np. wysłać kilka smsów? Czy niewykorzystany pakiet wartościowy/minuty przechodzi na następny miesiąc?
Na jaką ofertę mogę liczyć?
Czy dobrze widzę, że na abo 15,25pln brutto a w nim 70min do wszystkich i 1000min do play?
Czy w Play dla firm abonamenty rozliczane są na zasadzie pakietów wartościowych? Tj. jeśli nie wykorzystam tych 70min, bez ponoszenia dodatkowych opłat będę mógł np. wysłać kilka smsów? Czy niewykorzystany pakiet wartościowy/minuty przechodzi na następny miesiąc?
Napisano 12 November 2009 - 21:22
na tej str http://dlafirm.playm...firm/index.html i dzwonilem do play i mowia ze jest
Strona 1 z 1

Logowanie