W Noki 3120 ostatnio miga ekran po każdym połączeniu jakie przychodzi, gdy przychodzi połączenie telefon nie wyświetla kto dzwoni jest tylko dźwięk.
Budzik dzwoni, ale nie pojawia się menu budzika(wyłącz,drzemka) i nie widać go na wyświetlaczu, tylko zostaje menu standardowe(galeria,menu,playnet). Podczas dzwonienia budzika nie można nacisnąć funkcji drzemki.
Mam takie pytanie co jest nie tak w tej noki? Czy ktoś może z was wie co odpowiada, za te wyżej źle działające rzeczy?
Strona 1 z 1
nokia 3120 c problrmy
Napisano 28 October 2009 - 21:33
piotr10 napisał:
Mam takie pytanie co jest nie tak w tej noki?
Moim zdaniem... miga ekran po każdym połączeniu jakie przychodzi, gdy przychodzi połączenie telefon nie wyświetla kto dzwoni jest tylko dźwięk. budzik dzwoni, ale nie pojawia się menu budzika(wyłącz,drzemka) i nie widać go na wyświetlaczu, tylko zostaje menu standardowe(galeria,menu,playnet). Podczas dzwonienia budzika nie można nacisnąć funkcji drzemki.
A tak całkiem poważnie to można spróbować z aktualizacją softu, jeśli nie to pewnie płyta główna.
Napisano 29 October 2009 - 16:20
W mojej zdarza się - niezbyt często na szczęście - że dzwonek i sygnały alarmów ustawione przeze mnie, wracają do ustawień standardowych, obojętnie na jakim profilu... Aktualizacja nie pomogła, więc to pewnie jakiś babol... pardon... jakieś innowacyjne rozwiązanie firmy Nokia... :mrgreen:
Strona 1 z 1

Logowanie