Chciałem użyć wyżej wymienionego modelu jako modem do mobilnego netu. W związku mam pytanie czy można skomunikować go z komputerem w tej technologii czy muszę inwestować w kabelek :?:
Strona 1 z 1
Jako modem przez bluetooth?
Napisano 11 October 2009 - 15:41
a cóż pcz_07 zrobiłeś ze wspaniałym F480?
Chcesz otrzymać za darmo 100 zł?? Wystarczy być osobą pełnoletnią i wysłać wiadomość na mój adres e-mail krzychu.pl@wp.pl podany w profilu i wyślę zaproszenie wraz z wyjaśnieniem całej sytuacji bądź kliknąć na ten link: https://ty.i.sync.pl/inv/nd0bWDWjWW
Nie jest to żaden łańcuszek szczęścia ani nic z tych rzeczy.
Napisano 11 October 2009 - 15:44
poszedł do serwisu... ale spokojnie ten niezniszczalny telefon nie uległ żadnej awarii, tylko po to żeby zdjęli z niego simlocka bo niestety w salonie próbowali ale nie umieli, znaczy źle to robili i zablokowali możliwość kodem więc chcąc pozbyć się smoka musiałem się z nim rozstać na moment, a teraz by się przydał jak mało kiedy i te jego wypasione funkcje :mrgreen:
Napisano 11 October 2009 - 15:58
to miło z ich strony, że cofnęli cię do wcześniejszego modelu
zainstaluj PC Studio i da radę wytrzymać, BT też obsługuje. Ja kiedyś na moto v360 z EDGE musiałem sobie radzić i to był podstawowy internet na ówczesnych śmiesznych pakietach w simplusie gdzie największy był 50MB...
Hero i tak jest 'lepsiejszy' :mrgreen:
zainstaluj PC Studio i da radę wytrzymać, BT też obsługuje. Ja kiedyś na moto v360 z EDGE musiałem sobie radzić i to był podstawowy internet na ówczesnych śmiesznych pakietach w simplusie gdzie największy był 50MB...
pcz_07 napisał:
i te jego wypasione funkcje :mrgreen:
Hero i tak jest 'lepsiejszy' :mrgreen:
Chcesz otrzymać za darmo 100 zł?? Wystarczy być osobą pełnoletnią i wysłać wiadomość na mój adres e-mail krzychu.pl@wp.pl podany w profilu i wyślę zaproszenie wraz z wyjaśnieniem całej sytuacji bądź kliknąć na ten link: https://ty.i.sync.pl/inv/nd0bWDWjWW
Napisano 11 October 2009 - 16:40
ładować go jednocześnie ładowarką 24H/dobę
a tak serio to kabel będzie lepszym rozwiązaniem
Napisano 11 October 2009 - 16:42
ma tylko jedno złącze, mam nadzieję, że w czasie siedzenia w necie będzie go ładować jednocześnie 
EDIT
Już wszystko jasne, net ciągnę po kabelku, transfer nie jest jakiś szałowy ale strony nawet szybko się wczytują, a o to chodziło
Dzięki wszystkim za informacje
EDIT
Już wszystko jasne, net ciągnę po kabelku, transfer nie jest jakiś szałowy ale strony nawet szybko się wczytują, a o to chodziło
Dzięki wszystkim za informacje
Strona 1 z 1

Logowanie