Strona 1 z 1
Simlock Nokia 6220 Classic !
Napisano 10 October 2009 - 21:51
Cena zdjęcia sim-locka jest różna, zależy od danego komisu.
W przypadku tej nokii myślę że cena będzie od 30 zł wzwyż, może coś poniżej uda się znaleźć tylko trzeba umieć...
Uważam że przez internet jest bezpieczne, bo z numerem IMEI nikt nic Ci nie może zrobić.
W przypadku tej nokii myślę że cena będzie od 30 zł wzwyż, może coś poniżej uda się znaleźć tylko trzeba umieć...
Uważam że przez internet jest bezpieczne, bo z numerem IMEI nikt nic Ci nie może zrobić.
Napisano 12 October 2009 - 16:53
Jeżeli masz telefon z Play, posiadasz paragon i kartę gwarancyjną to jest b. duża szansa ze zdejmą ci w salonie Play za darmo. U mojego brata nikt nie sprawdzał czy ma umowę (choć miał ją przy sobie). Wzięli telefonik, wpisali Mastercode, zrobili adnotacje w karcie gwarancyjnej. Pięć minut i po sprawie.
Jak trafisz na sprzedawców tak ja Ci powyżej
to pewnie zarządaja tez umowy
Napisano 12 October 2009 - 17:22
Pijo napisał:
Jeżeli masz telefon z Play, posiadasz paragon i kartę gwarancyjną to jest b. duża szansa ze zdejmą ci w salonie Play za darmo. U mojego brata nikt nie sprawdzał czy ma umowę (choć miał ją przy sobie). Wzięli telefonik, wpisali Mastercode, zrobili adnotacje w karcie gwarancyjnej. Pięć minut i po sprawie.
to pewnie zarządaja tez umowy 
nie mam umowy, mam tylko karte gwarancyjną z przybitym paragonem, telefon kupilem nowka na allegro z simlockiem na play, sprzedawca mowił, że dostał go od play na przedłużenie umowy i postanowił go sprzedać
Napisano 13 October 2009 - 07:28
Peter_92, bierz umowę z paragonem i próbuj. Jak nie w jednym salonie, to w drugim. A w drodze do, dwie zdrowaśki odmów, żebyś nie natknął się na poplemieńca DaNTe,'go.
8-)
8-)
Napisano 13 October 2009 - 19:40
Polska dziwna kraj... gdzie Ci co przestrzegają prawa i procedur są wytykani palcami, a Ci co robią afery (hazardowe) są głaskani przez społeczeństwo... Polska dziwna kraj..
I ja też żądam umowy do okazania zawsze, bo tak pracodawca mój wymyślił i taką mam procedurę. Dlaczego mam być tym złym sumiennie wypełniając polecenia?
I ja też żądam umowy do okazania zawsze, bo tak pracodawca mój wymyślił i taką mam procedurę. Dlaczego mam być tym złym sumiennie wypełniając polecenia?
Regret? That's fucked up word.
Napisano 14 October 2009 - 12:44
Umowa, dowód osobisty, karta gwarancyjna, inaczej nie ma zmiłuj u raptusa.
Strona 1 z 1

Logowanie