Do tej pory miałem Abo 75. W maju założyłem działalność i teraz chciałbym sobie zrobić cesje na firme i odrazu na ofertę biznesową. Jednak w grudniu mija 2 lata i bedę chciał zrobic replaya (tak wiem ze jest osobny temat). Do tego pomyslalem ze moja dziewczyna tez moglaby miec telefon w biznes ofercie dlatego dzisiaj zrobiłem cesje z siebie na firme i z niej na firme. trzeci numer to kolegi z ktorym prowadze wspólnie firme jemu konczy się umowa w lutym w erze i chciałby zachować numer.
1. Moj telefon abo 75 -> teraz cesja na firmówke 100 -> w grudniu replay w salonie zaproponowano mi firmowa 100 2000min do play i na stacjonarne co miesiąc (chociaz na reklamie pisze że jest 3000min to podobno mają błąd w reklamówce) 380min do wszystkich i jak replay upust 50% na abo przez 13miesięcy.
Co ciekawe to nowa osoba przychodząca do Playa ma upust 25% przez 24miesiące! czyli zaraz! ja na tym że zostaje w Play'u zyskuje 50zł przez cały okres umowy?
Do tego chciałbym telefon HTC Hero z internetem za 449zł
2. Telefon dziewczyny teraz abo 40 -> teraz cesja na firmówke 25 -> w grudniu replay bez telefonu w salonie zaproponowano jej dotychczasowe warunki z tym że upust przez cały czas trwania umowy 12 miesięcy 50% czyli abo 12.50zł 500min do play i stacjonarne (chociaż w reklamówce jest 1000min znowu błąd :/) 70min do wszystkich
3. Telefon kolegi teraz musze zrobic cesje w erze z niego na firme -> w grudniu przeniesienie numeru aby od lutego już działał jego numer w Playu w firmowa 100 w salonie zaproponowano mi takie same warunki jak przy moim replayu po 2latach bycia w sieci :/
Jestem w szoku ze Play olewa stałych klientów! ponieważ nowe osoby i osoby przenoszące numer mają takie same warunki jak osoba która była u nich 2 lata!!
Czy cos wam o tym wiadomo?? Jakie macie odrzucia i na co tak naprawde moge liczyc?
Jak załatwić sprawe z HTC??
Pozdrawiam

Logowanie