Telefon ( SE W660i) został przywieziony z Danii z wystawki (tak tam się dzieje
Strona 1 z 1
Czy Play ściągnie mi simlocka w takim przypadku?
Napisano 08 October 2009 - 17:37
Czy Play ściągnie mi simlocka z telefonu przywiezionego z Danii.
), w jakimś tam serwisie wgrałem polskie menu i ściągnąłem simlocka. Zapłaciłem za to 50 pln. Dziś uaktualniłem softa przy pomocy programu Update_Service_Setup-2.9.9.17.exe ze strony Sony Ericssona i po ponownym włączeniu tel oczywiście jest w j. polskim ale chce właściwą kartę. Telefon ma przynajmniej 2 lata, nie mam żadnych papierów na niego - jak na 15 innych tel przywiezionych z Danii. Serwis za zdjęcie simlocka chce 40 pln... Szlag mnie trafia dosłownie bo tel potrzebny praktycznie natychmiast a ja to będę mógł zrobić dopiero we wtorek najszybciej...
A ku ku
Napisano 08 October 2009 - 21:49
A z jakiej okazji play mialby to robic? To jest operator sieci komórkowych a nie fundacja sciagania simlockow z kradzionych telefonów.
Sciagasz telefony bez papierow i jeszcze chcesz, zeby play pokryl koszty ich obslugi? Jesli juz nasz telefon bez papierów, to płacz i płać w półlegalnych punktach.
Sciagasz telefony bez papierow i jeszcze chcesz, zeby play pokryl koszty ich obslugi? Jesli juz nasz telefon bez papierów, to płacz i płać w półlegalnych punktach.
Napisano 12 October 2009 - 19:47
RaptoR napisał:
A z jakiej okazji play mialby to robic?
Bo gdzieś słyszałem, że wystarczy przyjść z telefonem i ściągają.
RaptoR napisał:
z kradzionych telefonów.
Chyba Ci się we łbie poprzewracało... I kolego nie nie szafuj tak słowami :evil: . Nie to, że posądzam Cię o handel kradzionymi telefonami ale zazwyczaj głodnemu chleb na myśli...
A ku ku
Napisano 12 October 2009 - 19:56
Więc tak... Nikt z poważnej firmy nie ściągnie Ci simlocka z telefonu, który nie wiadomo skąd pochodzi. Koniec tematu moim zdaniem.
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty