Potrzebuje pomocy. Postanowiłem testowo uruchomic gmaila i kalendarz od google. Teraz pytanie w jaki sposób szybko i bezboleśnie mogę synchronizować kalendarz z telefonem pod Windows mobile. Zaznaczam że pod jednym kontem mam kilka kalendarzy. I drugie pytanie czy znacie może jakieś ciekawe kalendarze do importu. Ja mam tylko święta Polskie i kalendarz jednego z klubów naszej korupcyjnej kopanej.
Strona 1 z 1
Synchronizacja kalendarza Google z Windows Mobile
Napisano 26 September 2009 - 20:14
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 27 September 2009 - 10:26
Instrukcja z obrazkami:
http://www.google.co...amp;topic=14299
(kolejność / rozmieszczenie pól na kolejnych skrinach kreatora może się różnić, ale łatwo się zorientujesz co gdzie wpisać jak zobaczysz kreator activesynca
Się nieda się -- tylko jeden, główny kalendarz.
Dodatkowo na chwilę obecną odradzam synchronizację kontaktów -- google jest tępe niemiłosiernie i nie naumieli się jeszcze, żeby traktować imię i nazwisko osobno więc po synchronizacji robi się niezły bajzel...
http://www.google.co...amp;topic=14299
(kolejność / rozmieszczenie pól na kolejnych skrinach kreatora może się różnić, ale łatwo się zorientujesz co gdzie wpisać jak zobaczysz kreator activesynca
SuperNEO napisał:
Zaznaczam że pod jednym kontem mam kilka kalendarzy.
Się nieda się -- tylko jeden, główny kalendarz.
Dodatkowo na chwilę obecną odradzam synchronizację kontaktów -- google jest tępe niemiłosiernie i nie naumieli się jeszcze, żeby traktować imię i nazwisko osobno więc po synchronizacji robi się niezły bajzel...
Napisano 27 September 2009 - 11:34
Nie muszę synchronizowąć kontaktów. Co do kalendara to muszę wszystko mieć. Nawet wstępnie tu znalazłem ale jeszcze nie testowałem www.nuevasync.com
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Strona 1 z 1

Logowanie