Mój Play: Strona techniczna - pomocy - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Strona techniczna - pomocy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomcio1 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 77
  • Rejestracja Mon, 10 Aug 09
  • Miejscowość:Pd - Zach
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 24 August 2009 - 21:51

Komentarz zamknięcia: Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie, nadesłane za pośrednictwem strony internetowej 22 sierpnia 2009 r., dotyczące wyłączenia dostępu do internetu. W odpowiedzi uprzejmie informujemy, że zgodnie z Pana dyspozycją 24 sierpnia br. dezaktywowaliśmy internet na numerze xxxxxxxxx. Prosimy przy tym usunąć z ustawień telefonu konfiguracje: WAP i Internet. W razie pytań i wątpliwości zachęcamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta za pośrednictwem strony internetowej, e-maila lub dzwoniąc pod numer 790 500 500. Zapraszamy do serwisu Play24 na stronie www.24.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. Z poważaniem Marzena xxx konsultant back office ds. obsługi klienta

Pogrubiłem w tekście to na co należy zwrócić uwagę. Krótko - jak to zrobić ? Tzn. usunąć z ustawień telefonu WAP i Internet ? Pytam, ponieważ przy wciśnięciu klawisza internetu, który w tym telefonie jest bardzo łatwo dostępny (łatwo narazić się na koszty przez nieuwagę) aparat nadal zżera mi kasę. Więc ostatecznym wyjściem musi być właśnie ten WAP i Internet. Z góry wielkie dzięki za pomoc. ;)
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy najczęściej wszystko umieją. Apolinary Despinox.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Jose Ikona

• Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 572
  • Rejestracja Tue, 14 Jul 09
  • Miejscowość:Polska
  • Telefon:HD2
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 24 August 2009 - 22:20

W ustawieniach telefonu usuń profile wap i internet, nie będzie się łączyło.

http://www.carpolska.pl
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomcio1 Ikona

• Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 77
  • Rejestracja Mon, 10 Aug 09
  • Miejscowość:Pd - Zach
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 24 August 2009 - 22:40

Jak ręką odjął... <lol> Wcześniej szukałem niespełna godzinę, teraz kilka minut i wszystko mam usunięte. ;) Kasy nie bierze. ;) Musiałem mieć chyba pewność gdzie dokładnie szukać. ;) Dzięki, pozdrawiam!
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy najczęściej wszystko umieją. Apolinary Despinox.
0

Strona 1 z 1