Pogrubiłem w tekście to na co należy zwrócić uwagę. Krótko - jak to zrobić ? Tzn. usunąć z ustawień telefonu WAP i Internet ? Pytam, ponieważ przy wciśnięciu klawisza internetu, który w tym telefonie jest bardzo łatwo dostępny (łatwo narazić się na koszty przez nieuwagę) aparat nadal zżera mi kasę. Więc ostatecznym wyjściem musi być właśnie ten WAP i Internet. Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Strona 1 z 1
Strona techniczna - pomocy
Napisano 24 August 2009 - 21:51
Komentarz zamknięcia: Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie, nadesłane za pośrednictwem strony internetowej 22 sierpnia 2009 r., dotyczące wyłączenia dostępu do internetu. W odpowiedzi uprzejmie informujemy, że zgodnie z Pana dyspozycją 24 sierpnia br. dezaktywowaliśmy internet na numerze xxxxxxxxx. Prosimy przy tym usunąć z ustawień telefonu konfiguracje: WAP i Internet. W razie pytań i wątpliwości zachęcamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta za pośrednictwem strony internetowej, e-maila lub dzwoniąc pod numer 790 500 500. Zapraszamy do serwisu Play24 na stronie www.24.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. Z poważaniem Marzena xxx konsultant back office ds. obsługi klienta
Pogrubiłem w tekście to na co należy zwrócić uwagę. Krótko - jak to zrobić ? Tzn. usunąć z ustawień telefonu WAP i Internet ? Pytam, ponieważ przy wciśnięciu klawisza internetu, który w tym telefonie jest bardzo łatwo dostępny (łatwo narazić się na koszty przez nieuwagę) aparat nadal zżera mi kasę. Więc ostatecznym wyjściem musi być właśnie ten WAP i Internet. Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy najczęściej wszystko umieją. Apolinary Despinox.
Napisano 24 August 2009 - 22:20
W ustawieniach telefonu usuń profile wap i internet, nie będzie się łączyło.
Napisano 24 August 2009 - 22:40
Jak ręką odjął... <lol> Wcześniej szukałem niespełna godzinę, teraz kilka minut i wszystko mam usunięte.
Kasy nie bierze.
Musiałem mieć chyba pewność gdzie dokładnie szukać.
Dzięki, pozdrawiam!
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy najczęściej wszystko umieją. Apolinary Despinox.
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty