Strona 1 z 1
Zmiana abonamentu na wyższy
Napisano 19 August 2009 - 16:39
Tak na wyższy możesz.
Napisano 19 August 2009 - 16:39
Napisano 22 August 2009 - 16:26
RaptoR napisał:
da
Tzn jak wejdzie inna oferta mogę podnieść abonament wg tej nowej oferty bez ponoszenia dodatkowych kosztów?
Napisano 22 August 2009 - 18:29
emarcin, na wyższy zawsze możesz w obrębie rodziny taryf, z których pochodzi twoja taryfa, ewentualnie z obecnie obowiązujących taryf, np. jak masz stara taryfe Play Abonament 50, to możesz przejśc na PA70, PA100, PA150 lub wybrać wyższy z obecnie obowiązujących taryf czyli OnePlay 65, OnePlay 95, OnePlay 145. Pamiętaj tylko, że zmieniając na nowe taryfy, nie ma juz powrotu na stare (o ile taka sytuacja u Ciebie ma miejsce, bo może masz już te nowe OnePlay).
Z drugiej strony, jak wejdą nowe taryfy, to zazwyczaj jest również promocja migracji na nie ze starych taryf.
Z drugiej strony, jak wejdą nowe taryfy, to zazwyczaj jest również promocja migracji na nie ze starych taryf.
08 Mar 2010 - 3 latka na forum!
Napisano 22 August 2009 - 19:04
pigus, dziękuję za konkretne wytłumaczenie teraz już wszystko jasne.
Napisano 10 November 2010 - 22:40
Napisano 15 January 2012 - 23:41
Witam, mam podobne pytanie. Mianowicie miałam ofertę LongPlay69 bez telefonu, umowa się skończyła, niestety zapomniałam o tym i automatycznie została ona przedłużona na czas nieokreślony. Czy jest jakaś szansa, że mogłabym teraz przejść na nowy abonament(All Inclusive MAX65)? W praktyce płaciłam 34,5zł ponieważ była to opcja "bez telefonu". No i właśnie nie wiem czy w takim przypadku zmiana z 69 na 65 nie jest traktowane jako zmiana abonamentu na niższy mimo, ze płaciłam połowę mniej.Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisano 16 January 2012 - 13:57
Użytkownik franca dnia 15 January 2012 - 23:41 napisał
Witam, mam podobne pytanie. Mianowicie miałam ofertę LongPlay69 bez telefonu, umowa się skończyła, niestety zapomniałam o tym i automatycznie została ona przedłużona na czas nieokreślony. Czy jest jakaś szansa, że mogłabym teraz przejść na nowy abonament(All Inclusive MAX65)? W praktyce płaciłam 34,5zł ponieważ była to opcja "bez telefonu". No i właśnie nie wiem czy w takim przypadku zmiana z 69 na 65 nie jest traktowane jako zmiana abonamentu na niższy mimo, ze płaciłam połowę mniej.Z góry dziękuję za odpowiedź
oczywiście w każdej chwili teraz możesz skontaktować się z Play i przedłużyć Umowę i wybrać po prostu zupełnie nową ofertę. możesz wybrać każdą ofertę. Jak skończył ci się okres zastrzeżony to nie ma problemu ze zmianą oferty na niższą nawet gdyby miała by to być taryfa Long PLay 29.
Napisano 16 January 2012 - 23:38
Wchodzę na moje konto i sugerują mi zobaczenie ofert dla przedłużających umowę. Kiedy wychodzę z tej pozycji, sugeruje mi zakup Nokia C6 za 99 zł
w taryfie All Inclusive Max 85-kiedy klikam w ofertę "Oferta, promocja, lub taryfa nie może być zaimportowana". Przy abonamencie All Inclusive MAX 65 mam do wyboru tylko Nokie E72 za 299zł. Kiedy wchodzę przez stronę główną (ciągle zalogowana)-->oferta-->przedłużam umowę wybieram sobie All Inclusive Max 65 i Nokia C6 za 49zł-i. Teoretycznie się da ale czy to nie pociągnie za sobą jakiś konsekwencji skoro kiedy wybieram to na drodze, która nie jest możliwa kiedy klikam z pozycji mojego konta? bo najbardziej zależy mi na tym telefonie
w taryfie All Inclusive Max 85-kiedy klikam w ofertę "Oferta, promocja, lub taryfa nie może być zaimportowana". Przy abonamencie All Inclusive MAX 65 mam do wyboru tylko Nokie E72 za 299zł. Kiedy wchodzę przez stronę główną (ciągle zalogowana)-->oferta-->przedłużam umowę wybieram sobie All Inclusive Max 65 i Nokia C6 za 49zł-i. Teoretycznie się da ale czy to nie pociągnie za sobą jakiś konsekwencji skoro kiedy wybieram to na drodze, która nie jest możliwa kiedy klikam z pozycji mojego konta? bo najbardziej zależy mi na tym telefonie
Strona 1 z 1

Logowanie