Strona 1 z 1
Stałe zadłużenie na 1 grosz
Napisano 05 August 2009 - 22:40
Witam,
Mam trzy aktywacje (a w zasadzie już dwie). Od kilku miesięcy na dwóch z nich wyświetla mi się saldo niezapłaconych faktur 0,01PLN. Ta kwota nie jest doliczana do comiesięcznej faktury, po prostu sobie wisi. Miałem to w sumie głęboko w poważaniu, ale ostatnio skończyła mi się jedna aktywacja i nie przedłużałem jej, a nie chcę mieć jakiś dziwnych zaległości. Zgłoszenie poleciało, myślą nad nim już kilka dni.
Czy miał ktoś z Was może podobny problem?
Pozdro
Mam trzy aktywacje (a w zasadzie już dwie). Od kilku miesięcy na dwóch z nich wyświetla mi się saldo niezapłaconych faktur 0,01PLN. Ta kwota nie jest doliczana do comiesięcznej faktury, po prostu sobie wisi. Miałem to w sumie głęboko w poważaniu, ale ostatnio skończyła mi się jedna aktywacja i nie przedłużałem jej, a nie chcę mieć jakiś dziwnych zaległości. Zgłoszenie poleciało, myślą nad nim już kilka dni.
Czy miał ktoś z Was może podobny problem?
Pozdro
--<-@ ganz n' roses @->--
Napisano 06 August 2009 - 09:28
A ode mnie Allegro chce zapłaty kwoty aż 16 razy większej! Ty się przejmujesz, a ja się śmieję. Poczekaj na odpowiedź, może instytucja charytatywna PLAY Ci podaruje...
Napisano 12 August 2009 - 10:32
Cytat
Komentarz zamknięcia: Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie nadesłane za pośrednictwem naszej strony internetowej 31 lipca 2009 roku, dotyczące salda głównego. Zapewniamy, że dokładnie zapoznaliśmy się z Pana sprawą. Uprzejmie informujemy, że w wyniku błędu systemu numery: XXXXXXXXX oraz YYYYYYYYY zostały błędnie obciążone 1 groszem poza abonamentem, na każdym z kont. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dołożyliśmy wszelkich starań, aby podobne zdarzenia nie miały miejsca w przyszłości. Pańskie salda zostały skorygowane 10 sierpnia 2009 roku. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta za pomocą strony internetowej www.playmobile.pl, e-mailem na adres ok@pomocplay.pl, pod numerem telefonu 790 500 500, * 500 lub przez Punkt Sprzedaży Play. Zapraszamy, że w serwisie Play24 na stronie www.24.playmobile.pl. znajdują się szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. Z poważaniem, xxx młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta
Dali radę
--<-@ ganz n' roses @->--
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty