Mój Play: KU311 - sciaganie plikow - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

KU311 - sciaganie plikow

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   2b3 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 12
  • Rejestracja Fri, 11 May 07
  • Miejscowość:Szczecin

Napisano 11 May 2007 - 11:08

Mam problem z moim KU311. Kupilem sobie ostatnio gre na playmobile, chce ja sciagnac, zaczyna sie sciaganie i momentalnie wyskakuje mi Network Service Unavaliable. Sprawdzilem na GetJar i to samo:/ Komunikat wskazywac by mogl ze cos jest nie tak z polaczeniem, ale mialem full zasieg, gprs sprawnie dziala i nie mam pojecia o co chodzi. Moze cos mam w ustawieniach nie tak? Mam jeszcze jedno pytanie gdzie mozna kupic gry do tego telefonu? Bo na stronie Playa jest ich zenujaco malo(w zaleznosci chyba od ich nastroju od 1 do 3):/ Od jakiego innego telefonu gry dzialaja ok?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Goryl Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 10
  • Rejestracja Sat, 05 May 07
  • Miejscowość:Starachowice

Napisano 12 May 2007 - 09:00

Tak jest w tym LG nie obsługuje żadnych plików JAD więc trzeba mieć plik JAR żeby zainstalować grę ;) a jak chcesz jakieś gry na ten telefon to pisz PW.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   2b3 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 12
  • Rejestracja Fri, 11 May 07
  • Miejscowość:Szczecin

Napisano 12 May 2007 - 10:31

Dzieki za info:) Widac jak kots chce byc legalny to sie nie da:/ Szkoda tylko ze mi z konta sciagnelo 9 PLN, a "fachowa" pomoc z playa nie potrafi mi pomoc, ale przynajmniej sa do granic obrzydliwosci mili:)

Cytat

Opis problemu:
Witam, kupilem dzisiaj gre w waszym serwisie, ale nie moge jej pobrac do telefonu. Wyskakuje mi komunikat network service unavailable. Moj telefon to ku311. Moze mam cos zle ustawione? I co teraz? 9 PLN przepadlo?
Komentarz zamknięcia:
Hej:) Dziękuję za zgłoszenie:) Mam nadzieję, że miło spędzasz z nami czas. Aby Ci pomóc potrzebuję kilku informacji:) Podaj mi proszę nazwę pliku jaki chciałeś pobrałeś, datę, godzinę, czy miałeś zasięg,jaki masz model telefonu, czy ściągałeś wcześniej pliki, czy wcześniej też zdarzały się takie sytuacje? Baw się aktywnie! Czekam na odpowiedź:) Pozdrawiam ciepło, Ada, Obsługa Klienta PLAY

wyslalem juz dokladne informacje o ktore prosila panna Ada(chyba ma do mnie jakies utajone uczucie-tyle ciepla i usmiechu ;-) ) i 2 dzien czekam na odpowiedz na zgloszenie... Ciekawe jak sie zachowaja?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Marecki Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4
  • Rejestracja Sat, 22 Sep 07
  • Miejscowość:Przasnysz

Napisano 22 September 2007 - 07:02

Miałem ten sam problem i okazało się, że biorąc niby fona z salonu firmowego nie jest on do końca skonfigurowany (nawet MMS-y mi nie chodziły). Wejdź na stronę PLAY'a i tam są ustawienia do konfiguracji. Niestety autokonfiguracja tego telefonu nie działa i trzeba wszystko ręcznie wklepać :/
0

Strona 1 z 1