Mój Play: Kody Play fresh - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Kody Play fresh

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   jahu Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 186
  • Rejestracja śro, 06 cze 07
  • Miejscowość:Gliwice

Napisano 01 lipiec 2009 - 10:41

Czy można gdzieś znaleźć wykaz wszystkich dostępnych kodów typu *101# itd z opisaniem do czego służą? Chodzi mi ot e infrmacyjne np o ważnosci konta. A może dałoby się tutaj na forum taką w miare aktualną listę tworzyć?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   BQ Ikona

  • BOK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1090
  • Rejestracja pon, 22 wrz 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:Czarnobyl
  • Zainteresowania:bans i lans
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Hero
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 01 lipiec 2009 - 10:46

*102# - stan promocyjnych minut
*111# - zarzadzanie kontem/aktywacja usług
*120# - zadzwoń do mnie
*121# - sprawdz swój numer

*111*33*1# - przejście na Fresh
*105# - stan 100 minut
*108# - 5MB za 5zł
*109# - stan darmowych sms
*111*4*1# - aktywacja zbieraj minuty
*111*34*1# - akt. pakietu 100 minut do Play i st.
*111*35*1# - aktywacja 5 MB za 5 zł
*111*50*1# - Program doładowań (aktywacja 1zł )
*111*50*4# - suma doładowań 'programu doładowań'
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   jahu Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 186
  • Rejestracja śro, 06 cze 07
  • Miejscowość:Gliwice

Napisano 01 lipiec 2009 - 17:08

Dzięki serdeczne - a są jakieś "Szybkie" kody na wywołanie bonusów typu tego co teraz w promocji w ramach programu doładowań - np. 30 min do Play i stacjonarnych?
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   toja Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 210
  • Rejestracja pon, 21 kwi 08
  • Miejscowość:Elbląg

Napisano 01 lipiec 2009 - 21:51

Nowy kod:
*140# - sprawdzenie czy telefon znajduje się w zasięgu Taniego Internetu
Nie gadaj, klikaj --> www.pajacyk.pl :!:
PLAY OnLine Speedtest.net
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   jahu Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 186
  • Rejestracja śro, 06 cze 07
  • Miejscowość:Gliwice

Napisano 02 lipiec 2009 - 13:58

Doprecyzuje troche:

Cytat

Poszczególne bonusy można sprawdź wybierając i zatwierdzając na ekranie telefonu kod *111# a następnie w sekcji Konto wybierając odpowiednią opcję lub:
a. dla bonusu 30 minut do sieci Play i na stacjonarne – wybierając i zatwierdzając bezpłatny
kod *105#
b. dla bonusu 30 minut do wszystkich sieci – wybierając i zatwierdzając bezpłatny kod
*104#
c. dla bonusu 20 zł – wybierając i zatwierdzając bezpłatny kod *101#


tak wiec zarowno *104# i *105# dotycza konkretnego rodzaju bonusa bez wzgledu na rodzaj promocji - czyli nie wylocznie 100 minut czy program doladowan :)
0

#0 Bot Reklamowy

  • Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --



#6 Użytkownik nie jest zalogowany   lwiczek Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 264
  • Rejestracja śro, 11 mar 09
  • Płeć:Mężczyzna
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 02 lipiec 2009 - 14:26

toja napisał:

Nowy kod:
*140# - sprawdzenie czy telefon znajduje się w zasięgu Taniego Internetu


Hmm... jak sobie go wstukam na telefonie w zasiengu 2G play to mi wyskakuje, że jestem w zasięgu PlayOnline <zdziwiony> czyżby PO miało działać też na nadajnikach 2G?
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   blindmix Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1626
  • Rejestracja czw, 30 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:SZZ
  • Zainteresowania:fotografia
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 02 lipiec 2009 - 23:14

Mam tak samo. Ale jak przełączyłem się na PLUS GSM,... to komunikat był prawidłowy (brak zasięgu taniego internetu).
PlayONLINE@SierraWirelessMC8775@LatitudeD620
Rytmika dla Dzieci - Szczecin
Fanaberie3
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   pcz_07 Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 2625
  • Rejestracja śro, 16 lip 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:LKS
  • Zainteresowania:...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Samsung Wave 533/F480
  • Taryfa:Mixtura
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 02 lipiec 2009 - 23:15

A ja jestem w 3G i pokazuję, że nie jestem w zasięgu, nie czaję tego... :/
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   blindmix Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1626
  • Rejestracja czw, 30 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:SZZ
  • Zainteresowania:fotografia
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 02 lipiec 2009 - 23:19

lwiczek, bo jednak jest tak, że Online w telefonie działa i na 2G - a typowo internetowy tylko na 3G. Trzeba doczytać w regulaminie.
PlayONLINE@SierraWirelessMC8775@LatitudeD620
Rytmika dla Dzieci - Szczecin
Fanaberie3
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   lwiczek Ikona

  • Klikacz
  • PipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 264
  • Rejestracja śro, 11 mar 09
  • Płeć:Mężczyzna
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)

Napisano 02 lipiec 2009 - 23:42

blindmix napisał:

lwiczek, bo jednak jest tak, że Online w telefonie działa i na 2G - a typowo internetowy tylko na 3G. Trzeba doczytać w regulaminie.


Regulaminy w większośći przypadków mnie osłabiają i nie doczytuje do końca (;
To teraz tylko żeby dodali to do fresha i będzie superowo (:
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych