Strona 1 z 1
Darmowe zdjęcie simlocka z telefonu
Napisano 29 June 2009 - 17:41
Szybkie pytanie
czy zdjąć simlocka można w dowolnym salonie Play? Chodzi o to, że w salonie gdzie kupowałem 6220 (wraz z abo) pani z salonu
nie potrafiła zdjąć simlocka pomimo otrzymania kodu odblokowującego powiedziała, że jeszcze tego nigdy nie robiła i nie wie czy się uda <lol> no i... nie zdjęła
Napisano 29 June 2009 - 18:52
emarcin napisał:
Szybkie pytanie
czy zdjąć simlocka można w dowolnym salonie Play? Chodzi o to, że w salonie gdzie kupowałem 6220 (wraz z abo) pani z salonu
nie potrafiła zdjąć simlocka pomimo otrzymania kodu odblokowującego powiedziała, że jeszcze tego nigdy nie robiła i nie wie czy się uda <lol> no i... nie zdjęła 
to trzeba jej było zaproponować pomoc i może by sięczegoś nauczyła
Napisano 29 June 2009 - 20:02
DaNTe napisał:
emarcin, możesz w każdym....a Pani powiedz, żeby zerknęła do instrukcji którą na pewno kiedyś otrzymała mailem 
tak aczkolwiek instrukcja do sciagania simlockow z wiekszosci noki(popularne modele) jest nie komplentna i brakuje małej sekwencji znaków jaka nalezy wprowadziec przed kodem odblokowujacym
nie uzywam polskich znakow bo mi tak wygodnie :)
a i jak pomogłem to kliknij "pomógł" to wystarczy :) h
a i jak pomogłem to kliknij "pomógł" to wystarczy :) h
Napisano 29 June 2009 - 20:47
smiady napisał:
a to musisz w salonie PLAY sciagac tego simloka ?? 
Zależy mi na gwarancji więc TAK muszę w salonie Play. Dobra panowie dzięki jutro udaje się do innego salonu może oni ruszą tego sima
Napisano 30 June 2009 - 15:19
Tabaluga napisał:
Ale czy ty nie mozesz sam tego zrobic z ta instrukcja niech ona ci tylko wbije na gwarancji ze simlock zdjety.
Nie wiem jutro się przejdę do zupełnie innego salonu jak nie dadzą rady :roll: poproszę o kod odblokowujący i w razie problemów odezwę się do Was
Strona 1 z 1

Logowanie