Strona 1 z 1
LG KU311 Problem z Miejscem
Napisano 08 May 2007 - 22:30
Mam Taki Problem Zainstalowałem Troszkę Gierek Na Swoim Telefonie i Jest Taki Problem Że Po Zainstalowaniu Ostatniej Gry Na Telefonie Zostało 500B. Po Czym Teraz Nie Da Się Wogóle Wejść w Gry Napisać MMS'a Ponieważ Wyskakuje Komunikat Brak Miejsca :-? :-( Trzeba Coś Usunąć z Pamięci Telefonu Ale Są Na Niej Tylko Gry i Zabezpieczone Fabrycznie Dzwonki Których Nie Da Się Usunąć. I Co Teraz Zrobić ?
Napisano 08 May 2007 - 23:17
Hehe Kazałeś Mi Wziąść Ustawienia Fabryczne. Wszedłem w Zresetuj Ustawienia i Tam Było Wyczyszczenie Pamięci Telefonu
Nie Wiedziałem Że To Tam Będzie a Szukałem Tego
Napisano 25 October 2007 - 20:37
witam mam taki sam problem jak Marecki mam 20 mega zajetych w inne a telefon ich nie widzi wiem ze jest to spowodowane tym ze ktos wysylal przez bluetooth plik o nazwie wiekszej niz 41 znakow ale jak podlaczam do kompa to telefon tez nie widzi tych plikow nawet nie ma folderu inne mialme taki problem na karcie ale wlozylem karte do czytnika i znaazlaem te pliki a wiecie jak w telefonie to zrobic ustawienia fabryczne i czyszczenie nic nie pomaga pomozcie z gory dziekuje
Napisano 29 October 2007 - 11:57
miałem ten sam problem z przesłanymi plikami przez bluetooth, wszystkie zapisały się w folderze inne a aparat ich nie widział, formatowanie pamięci wewnętrznej nic nie dało
napisałem do LG, oto odpowiedź:
Szanowny Panie,Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest zwrócenie się do naszego serwisu w Mławie, gdzie zostanie wykonany fabryczny reset. Proszę zgłosić się z kartą gwarancyjną i telefonem do punktu sprzedaży operatora i dołączyć dokładny opis usterki, w celu uniknięcia problemów przy serwisowaniu.Pozdrawiamy,LG Mobile CS Centre
napisałem do LG, oto odpowiedź:
Szanowny Panie,Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest zwrócenie się do naszego serwisu w Mławie, gdzie zostanie wykonany fabryczny reset. Proszę zgłosić się z kartą gwarancyjną i telefonem do punktu sprzedaży operatora i dołączyć dokładny opis usterki, w celu uniknięcia problemów przy serwisowaniu.Pozdrawiamy,LG Mobile CS Centre
Napisano 30 October 2007 - 21:14
Witam
udalo mi sie czesciowo obejsc ten problem za pomoca programu bluetooth commander firmy softick http://www.softick.com/commander/ (czesciowo, bo zwolnilem tylko troche ponad 5 z okolo 18MB plikow w folderze "inne")
Problem tylko w tym, iz program ten jest przeznaczony na platforme PalmOS i moze byc uruchomiony tylko na urzadzeniu typu palm :/
pozdrawiam
udalo mi sie czesciowo obejsc ten problem za pomoca programu bluetooth commander firmy softick http://www.softick.com/commander/ (czesciowo, bo zwolnilem tylko troche ponad 5 z okolo 18MB plikow w folderze "inne")
Problem tylko w tym, iz program ten jest przeznaczony na platforme PalmOS i moze byc uruchomiony tylko na urzadzeniu typu palm :/
pozdrawiam
Napisano 12 November 2007 - 14:31
Zamiast tego słowa co napisałeś niech będzie: Kurcze, mam ten sam problem, kumpel wyslal mi mp3 wieksze niz 41 znakow i lipa :cry: a ze zajmuje 4 mega to zostalo mi 2 mega wolnego miejsca, jak ktos znajdzie jakies rozwiazanie to piszcie tu, moze sa jakies inne program obslugujace ku311
pozdro
[ Dodano: 2007-11-12, 18:47 ]
Jak ktos juz zupelnie nie ma pamieci to niech sobie zaladuje MobyExplorer na jave, dzieki ktoremu mozna wywalac tapety, dziwki itp, ktore zaladowal play na twardo i nie mozna ich usunąc, dzieki temu programowi mozna, sprawdzilem sam, dziala, Tylko pamietajcie nie wywalcie za duzo bo nie bedzie wam dzial budzik itp, nie ktore grafiki i dzwieki sa potrzebne do prawidlowego dzialania telefonu, mozna sobie zrobic Backup zanim sie cos wywali mozna to zrobic w tym programiku
Mam nadzieje ze pomoglem komus, yo
Jest moze jakas kombinacja klawiszy ktora umożliwia twardy reset telefonu???
[ Dodano: 2007-11-12, 19:35 ]
Jakby ktos jednak usunal to co bylo potrzebne z wbitych na twardo muzyczek i obrazków play'a to mam backupa tych plikow, wiec bez obaw
pozdro
[ Dodano: 2007-11-12, 18:47 ]
Jak ktos juz zupelnie nie ma pamieci to niech sobie zaladuje MobyExplorer na jave, dzieki ktoremu mozna wywalac tapety, dziwki itp, ktore zaladowal play na twardo i nie mozna ich usunąc, dzieki temu programowi mozna, sprawdzilem sam, dziala, Tylko pamietajcie nie wywalcie za duzo bo nie bedzie wam dzial budzik itp, nie ktore grafiki i dzwieki sa potrzebne do prawidlowego dzialania telefonu, mozna sobie zrobic Backup zanim sie cos wywali mozna to zrobic w tym programiku
Mam nadzieje ze pomoglem komus, yo
Jest moze jakas kombinacja klawiszy ktora umożliwia twardy reset telefonu???
[ Dodano: 2007-11-12, 19:35 ]
Jakby ktos jednak usunal to co bylo potrzebne z wbitych na twardo muzyczek i obrazków play'a to mam backupa tych plikow, wiec bez obaw
Napisano 09 December 2007 - 18:42
Wiem że odświeżam stary temat ale mam pytanie:
Jakie pliki mogę bezpiecznie usunąć z telefonu za pomocą MobyExplorer :?:
Jakie pliki mogę bezpiecznie usunąć z telefonu za pomocą MobyExplorer :?:
Napisano 10 December 2007 - 20:46
kisiel96 juz Ci mowie, dla bezpieczenstwa mozesz sobie skopiowac wszystkie na kartcioche pamiecioche i zrzuci na kompa, Mozesz usunąć 2 Gify ktore wlaczają sie na starcie i wylaczaniu telefonu z Image ktore zajmują po 350 kilo kazdy co lacznie daje 700 kilo jak na ten telefon to sporo, z Audio mozesz wywalic Play dzwonek zajmuje 700 kilo to przesada, reszta to jest pikus nie ma po co tego usuwać, oszczędzasz 1.5MB Pozdro
Napisano 10 December 2007 - 21:55
MobyExplorer... skąd pobraliście ?? Ja pobralem ze strony producenta ale przy instalacji wywala błąd... gdzie się ustawia uprawnienia dla javy w tym modelu ??
edit:
oki program juz dziala usunelem obrazy... jeszcze tylko te dwie gry ?? da sie cos z tym zrobic ??
edit:
oki program juz dziala usunelem obrazy... jeszcze tylko te dwie gry ?? da sie cos z tym zrobic ??
Strona 1 z 1

Logowanie