Nokia 6220 VS Nokia E51
Napisano 20 June 2009 - 21:53
E52, a dlaczego nie E75?
Napisano 21 June 2009 - 10:46
Seth, za bardzo bujasz w obłokach co do tej baterii...
Napisano 21 June 2009 - 10:54
typ009 napisał:
GPS na takim "wyświetlaczyku" to możesz sobie wiesz..
Dla mnie GPS w telefonie jest/byłby potrzebny w sytuacji: jeżdżę sobie na rowerze różnymi bezdrożami i w pewnym momencie orientuję się, "do diaska, ale gdzie ja do cholery jestem" (a zdarzyło mi się parę razy oj zdarzyło) - problemu nie ma, jak się kogoś spotka, ale nie zawsze jest taka opcja (; wtedy gps + jakaś prosta mapa jest jak znalazł!
Napisano 21 June 2009 - 11:28
pożyjemy zobaczymy ale samo to że majać sporo bajerów i prosty w obsłudze telefon warto sięzastanowić
obecnie mam 6230i i jedyny problem jaki mam to to że zgubiłem słuchawki
dokupie nowe i moge jeszcze długo kożystać z tego fona
ale jesli będe miał dobrą ofertę w Play i e52 to sobie to przemyśle
a co do gps to ostanio przeszedłem 20 km spacerując po lesie i nie do końca sie orientowałem gdzie jestem ale straż graniczna mi pomogła
a tu akurat mogl bym sie zorientowac za pomoca tego małego gps wiecej mi nie trzeba
zobacze jak sie ten fon bedzie sprawował i jakie będa opinie i zdecyduję moze kupie go i pójde do fresha zobacze
obecnie mam 6230i i jedyny problem jaki mam to to że zgubiłem słuchawki
dokupie nowe i moge jeszcze długo kożystać z tego fona
a co do gps to ostanio przeszedłem 20 km spacerując po lesie i nie do końca sie orientowałem gdzie jestem ale straż graniczna mi pomogła
zobacze jak sie ten fon bedzie sprawował i jakie będa opinie i zdecyduję moze kupie go i pójde do fresha zobacze
Napisano 21 June 2009 - 12:58
widmo telefon. Ja go nie widziałem jeszcze. 8-)
W ogóle to zróbmy pospolite ruszenie i stanowczy sprzeciw, KONIEC Z TELEFONAMI WIDMO !! od jutra w play same usługi, bez rat za telefon.
PS. Żeby tylko E52 nie była przereklamowana.. E51 jest ok, może nie spieprzą tego
W ogóle to zróbmy pospolite ruszenie i stanowczy sprzeciw, KONIEC Z TELEFONAMI WIDMO !! od jutra w play same usługi, bez rat za telefon.
PS. Żeby tylko E52 nie była przereklamowana.. E51 jest ok, może nie spieprzą tego
Regret? That's fucked up word.
Napisano 21 June 2009 - 13:16
Jarem napisał:
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 21 June 2009 - 13:20
a tak do 6220 classic
skoro to telefon już w normalnej sprzedaży PLAY, to czemu na stronie, kiedy wejdzie się w ten model, to w zakładce Dokumenty widać cenniki telefonów w ofertach "Na życzenie" ?
Napisano 21 June 2009 - 21:10
lwiczek, jak będziesz śmigał na rowerze po bezdrożach, to sobie o tych dróżkach na mapach będziesz mógł pomarzyć...
Napisano 21 June 2009 - 21:18
blindmix napisał:
lwiczek, jak będziesz śmigał na rowerze po bezdrożach, to sobie o tych dróżkach na mapach będziesz mógł pomarzyć...
ale Ty wiesz, że w GPS chodzi o pokazanie mojej pozycji głównie a nie o nawigowanie - rajt?

Logowanie