Witam, telefon stosunkowo niedawno wszedl do playa a juz ciezko go dostac. Na stronie Play juz nie ma opcji kupienia przez internet. Zastanawiam sie czy powinienem szybko przyaatakowac jakies salony bo nie chce, zeby znowu mnie przykrosc spotkala taka jak z samsungiem i550W... napalilem sie i okazalo sie ze jest nie do osiagniecia. Nawiasem mowiac chcialbym e51 ale ma dosyc malutki wyswietlacz jak na telefon z takimi mozliwosciami. Zdecydowalem sie wiec na e63 z powodu wiekszego wyswietlacza. Nie podnieca mnie klawiatura qwerty ani 3,5mm jack. Umowa konczy mi sie na poczatku sierpnia.
Strona 1 z 1
Dostepnosc E63
Napisano 17 June 2009 - 23:33
jestem bardzo zawiedziony... mam z400 bardzo chwale sobie i dalej chcialbym miec samsunga a i500w poprostu dla mnie to full wypas, ktory calkowicie spelnia moje wymagania. Jakzesz to mozliwe... co to za polityka zeby wycofywac telefony na ktore jest ciagly popyt. W takim razie chyba jutro zajme jakis salon aby skonczyc ten caly proceder i nie siedziec calymi dniami na wszystkich forach o telefonach.
[ Dodano: 2009-06-18, 19:39 ]
zakupilem. juz w Bialej Podlaskiej i Miedzyrzecu ani Siedlcach nie ma
Teraz mysle ja sprzedac i kupic palmtopa z WM z allegro ze wszystkim albo dokupic uchwyt, modul gps i kabelek usb i uzywac e63.
[ Dodano: 2009-06-18, 19:39 ]
zakupilem. juz w Bialej Podlaskiej i Miedzyrzecu ani Siedlcach nie ma
Strona 1 z 1

Logowanie