N73 VS E51
Napisano 13 June 2009 - 13:06
Witam, niedługo podpisuje nową umowę i muszę wybrać. Chciałbym jakąś Nokie a ze względu na możliwości finansowe mam do wyboru N73 i E51. Jeśli chodzi o dodatkowe funkcje to chciałbym żebym mógł się od czasu do czasu tą słuchaweczką pobawić
, cenie sobie dobry aparat i MP3 oczywiście. Jak narazie z przeważaniem na N73, bo z tego co widzę to E51 jest bardziej telefonem biznesowym, a to że N73 będzie troche zamulać jakoś szczególnie mnie nie przeraża
A wy jak myślicie?
Napisano 13 June 2009 - 13:31
nokią e51 na pewno nie zaszpanujesz i nie pobawisz się mocno
na n73 masz większy ekran (ładniejsze gierki)
mp3 lepsze ma n73, a aparat to już wogóle
3,2 mpx to robi różnicę od 2mpx
wiec na pewno brałbym n73 xD
Napisano 13 June 2009 - 13:39
w zasadzie jedyne wady N73 to to że trochę zamula, nie ma Wi-Fi, i ciężko ją dostać w salonach
Mam nadzieje że nie będzie z nią problemów takich jak miałem z LG ku800, oddałem 4 razy na gwarancje aż mi sie znudziło i leży teraz w koncie. Musze się w ogóle rozejrzeć po salonach czy ją dostane...
Napisano 13 June 2009 - 14:43
Obydwa testowałem i używałem. Na pewno nie wziąłbym N73. E51+ dobre słuchawki i gra muzyka... A zdjęcia robię aparatem Fuji.
Napisano 13 June 2009 - 16:41
spotkałem się z opiniami, że samsung s7220 to jakość nokii w obudowie samsunga i bez płacenia za napis nokia xD więc ja mając wybór e51 a s7220 kupię samsunga (aparat 5mpx to jest fajna sprawa, mimo że fotki robię lustrzanką)
tobie też to radzę xD
Napisano 13 June 2009 - 17:25
Pewus06 napisał:
ja wybrałem samsunga - teraz musze go tylko kupić ;p
teraz tylko musisz poprosić rodziców zeby go kupili
ja bym wzieła e51 bez chwili zastanowienia.
[ Dodano: 2009-06-13, 18:26 ]
Cytat
ciekawe, gdzie znajdziesz N73...
właśnie :mrgreen:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 13 June 2009 - 17:38
s7220 troche kosztuje a i tak nie mam przekonania co do jego jakości, E51 przekonywała by mnie gdyby nie ten słaby aparat, czasem nieoczekiwanie przyda sie cyknąć jakąś fotke, W zasadzie nie chodzi mi o jakiś wysokiej klasy aparat. Mam jeszcze pare SE do wyboru, ale naczytałem sie o wadliwych seriach więc chyba zdecyduje sie na E51
Napisano 14 June 2009 - 10:00
BQ, rodziców już przekonałem
teraz muszę znaleźć salon gdzie go mają - w Pile go nie mieli, jutro szukam w Poznaniu
wiec rodziców przekonałem xD a tak P.S : Czy można poprosić o przesłanie telefonu z dowolnego punktu Play do domu ?

Logowanie