Strona 1 z 1
Play mixtura do play fresh
Napisano 11 June 2009 - 20:23
Wiem, ale
Wziąłbym sobie mixture 10zł na 30mies.
Doładował od razu konto za 300zł - wypełnił zobowiązanie.
Przeszedł do fresh (pieniądze chyba nie powinni przepadać podczas migracji w tej samej sieci?) i miał minute rozmowy za 29gr
Od razu mówię że branie od razu fresha nie wchodzi w gre bo zależy mi na 2600 classic za 99zł
Więc czy ktoś kto ma pojęcie w tej sprawie może się wypowiedziec?
Przeszedł do fresh (pieniądze chyba nie powinni przepadać podczas migracji w tej samej sieci?) i miał minute rozmowy za 29gr
Od razu mówię że branie od razu fresha nie wchodzi w gre bo zależy mi na 2600 classic za 99zł
Napisano 11 June 2009 - 23:44
typ009 ale za 99zł nówki nie dostane. A 300zł i tak spokojnie wykorzystam na rozmowy i esy w play fresh.
Więc się pytam czy jest taka możliwość czy nie?
Więc się pytam czy jest taka możliwość czy nie?
Cytat
Wiem, ale
Napisano 22 June 2009 - 10:50
Możliwość jest.
Po spłacie zobowiązania umowa dalej trwa na zasadach Mixtury i trzeba ją rozwiązać z zaznaczeniem że chcesz zostać przy numerze w ofercie PlayFresh.
Idź do najbliższego salonu i jak nie trafisz na lebiegę to ci pomoże.
Polecam też wejść na stronę i ściągnąć regulamin Mix II, tam masz napisane odnośnie rezygnacji.
http://web.playmobil..._15.05.2009.pdf
Pozdro.
Po spłacie zobowiązania umowa dalej trwa na zasadach Mixtury i trzeba ją rozwiązać z zaznaczeniem że chcesz zostać przy numerze w ofercie PlayFresh.
Idź do najbliższego salonu i jak nie trafisz na lebiegę to ci pomoże.
Polecam też wejść na stronę i ściągnąć regulamin Mix II, tam masz napisane odnośnie rezygnacji.
http://web.playmobil..._15.05.2009.pdf
Pozdro.
Napisano 16 December 2011 - 14:03
Mam jedno pytanie, jak to jest w związku z tą migracją z mixtury do Play Fresh
Środki przepadają czy zostają na koncie i na jakim koncie głównym czy promocyjnym?
Dylemat stąd:
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące migracji, które wpłynęło za pośrednictwem Play24, 16 grudnia 2011 roku.
W momencie jakichkolwiek zmian dotyczących konta, wszystkie aktualne środki, pakiety, dodatkowe usługi są wyłączane. Tak więc jakakolwiek kwota która będzie widniała na koncie, zostanie anulowana w momencie migracji na Play Fresh.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem poczty
elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową
www.24.play.pl.
Z poważaniem
A.
młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta
Środki przepadają czy zostają na koncie i na jakim koncie głównym czy promocyjnym?
Dylemat stąd:
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie dotyczące migracji, które wpłynęło za pośrednictwem Play24, 16 grudnia 2011 roku.
W momencie jakichkolwiek zmian dotyczących konta, wszystkie aktualne środki, pakiety, dodatkowe usługi są wyłączane. Tak więc jakakolwiek kwota która będzie widniała na koncie, zostanie anulowana w momencie migracji na Play Fresh.
W razie dodatkowych pytań lub sugestii zapraszam do kontaktu za pośrednictwem poczty
elektronicznej pod adresem: ok@pomocplay.pl lub poprzez stronę internetową
www.24.play.pl.
Z poważaniem
A.
młodszy specjalista back office ds. obsługi klienta
Napisano 16 December 2011 - 22:08
To jednak taka migracja jest możliwa?
Zarówno w regulaminie przytaczanym tu dwa lata temu, jak i w obecnym Regulamin świadczenia usług dla abonentów MIX jest zapis, że:
Jeżeli to jakaś promocja, to chyba kiepska, skoro środki mają przepadać.
Zarówno w regulaminie przytaczanym tu dwa lata temu, jak i w obecnym Regulamin świadczenia usług dla abonentów MIX jest zapis, że:
Cytat
Art. 10 Pkt 18. Zmiana Oferty Play Mix na Ofertę Play Karta nie jest możliwa chyba, że warunki Oferty Promocyjnej stanowią inaczej.
Jeżeli to jakaś promocja, to chyba kiepska, skoro środki mają przepadać.
Napisano 17 December 2011 - 15:14
Zgodnie z Oferta Promocyjna „Przeniesienie numeru telefonu do Oferty Play Fresh”
pkt 8 Na konto UŜytkownika przenoszącego numer MSISDN z usługi typu Mix przenoszone są niewykorzystane
środki z tytułu doładowań zgodnie z poniŜszym:
a. Przeniesione środki są waŜne 60 dni od daty przeniesienia numeru do usługi Play Fresh.
b. Przeniesione środki nie wpływają na Okres waŜności połączeń przychodzących i
wychodzących w ofercie Play Fresh.
c. Przeniesione środki moŜna wykorzystać na połączenia głosowe, wideo, SMS i MMS
realizowane do wszystkich sieci komórkowych w Polsce oraz na połączenia głosowe do
krajowych sieci stacjonarnych, realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4 z wyłączeniem
numerów specjalnych określonych w Tabeli 5, 6, 7, 8, 9 Cennika Oferty Play Fresh.
d. Doładowanie konta nie powoduje wydłuŜenia waŜności środków przeniesionych z usługi typu
MIX.
pkt 8 Na konto UŜytkownika przenoszącego numer MSISDN z usługi typu Mix przenoszone są niewykorzystane
środki z tytułu doładowań zgodnie z poniŜszym:
a. Przeniesione środki są waŜne 60 dni od daty przeniesienia numeru do usługi Play Fresh.
b. Przeniesione środki nie wpływają na Okres waŜności połączeń przychodzących i
wychodzących w ofercie Play Fresh.
c. Przeniesione środki moŜna wykorzystać na połączenia głosowe, wideo, SMS i MMS
realizowane do wszystkich sieci komórkowych w Polsce oraz na połączenia głosowe do
krajowych sieci stacjonarnych, realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4 z wyłączeniem
numerów specjalnych określonych w Tabeli 5, 6, 7, 8, 9 Cennika Oferty Play Fresh.
d. Doładowanie konta nie powoduje wydłuŜenia waŜności środków przeniesionych z usługi typu
MIX.
Napisano 01 February 2012 - 11:48
nie wiecie czy do przejścia z mixa na fresha wystarczy wysłać takie pismo jak kiedyś w salonach dawali (i zaznaczyć przejście na fresh)?
po migracji jak mam 100zł na koncie to przeniosą mi te środki na konto promocyjne, które będą ważne 60 dni i tu pytanie czy doładowywując konto kwotą 10zł za pomocą facebooka premia w wysokości 1zł przedłuża wartość wszystkich środków promocyjnych(100zł przeniesionych z mixa)?
po migracji jak mam 100zł na koncie to przeniosą mi te środki na konto promocyjne, które będą ważne 60 dni i tu pytanie czy doładowywując konto kwotą 10zł za pomocą facebooka premia w wysokości 1zł przedłuża wartość wszystkich środków promocyjnych(100zł przeniesionych z mixa)?
Napisano 01 February 2012 - 17:17
Użytkownik KuBa23 dnia 01 February 2012 - 11:48 napisał
nie wiecie czy do przejścia z mixa na fresha wystarczy wysłać takie pismo jak kiedyś w salonach dawali (i zaznaczyć przejście na fresh)?
Nie. Tylko konto główne.
Strona 1 z 1

Logowanie