"Zmiana Abonamentu na wyższy powoduje utratę prawa do korzystania z rabatu."
Sprawdzał to ktoś, czy w rzeczywistości po zmianie z niższego na wyższy stracę 50% Rabatu na abo. jest to na 100% praktykowane ?
Ps. Moim zdaniem to bije w łeb Play, bo podejrzewam że wiele osób po pewnym czasie i kalkulacji doszło by do wniosku że warto zmienić na wyższy, a i Play by do kasy wpłynęło więcej $$.
Pozdrawiam for all
Abo Biznes na 12 miesięcy - minuty do Play i na STACJONARNE?
Napisano 03 January 2010 - 23:51
faktycznie dziwna zagryfka play..
proponuje wziść ten abonament wyższy opłąca sie chyba najbardziej z oferowanych, sam mam go właśnie, płace 30,50zł 170min i 2000 na p4 i stacjonarne, chwała play za to ze w każdej chwili moge sprawdzić ile mi jeszcze minut zostało.
proponuje wziść ten abonament wyższy opłąca sie chyba najbardziej z oferowanych, sam mam go właśnie, płace 30,50zł 170min i 2000 na p4 i stacjonarne, chwała play za to ze w każdej chwili moge sprawdzić ile mi jeszcze minut zostało.
Napisano 04 January 2010 - 17:46
Playmen napisał:
Sprawdzał to ktoś, czy w rzeczywistości po zmianie z niższego na wyższy stracę 50% Rabatu na abo. jest to na 100% praktykowane ?
Napisano 16 February 2010 - 11:05
Cytat
Minuty Play = do Play i stacjonarne.
czy ktoś mógłby potwierdzić czy w tej sprawie coś się zmieniło na chwilę obecną? bo jak wchodzę do Play24 w numerze biznesowym to mam napisane "minuty do play" a w ofercie one play mam "minuty do play i stacjonarne". na stronie Play są sprzeczne informacje i już sie pogubiłem...
Napisano 17 February 2010 - 10:24
tomek0701 napisał:
Cytat
Minuty Play = do Play i stacjonarne.
czy ktoś mógłby potwierdzić czy w tej sprawie coś się zmieniło na chwilę obecną? bo jak wchodzę do Play24 w numerze biznesowym to mam napisane "minuty do play" a w ofercie one play mam "minuty do play i stacjonarne". na stronie Play są sprzeczne informacje i już sie pogubiłem...
Rzeczywiście zmienił się opis usługi i są minuty do Play, ale zasady się nie zmieniły - gdy dzwonię na stacjonarne, to pobiera z pakietu 1000 minut. Mamy podpisaną umowę na minuty do Play i na stacjonarne i operator tak sobie nie może tego zmienić.
Napisano 20 February 2010 - 09:52
Czytamy regulaminy:
Użytkownik Słownik dnia punkt 2 napisał
Pakiet Minut Play - określona liczba minut przyznana w ramach danego Abonamentu, która może być wykorzystana na połączenia głosowe i wideo w Sieci Telekomunikacyjnej P4 oraz połączenia głosowe do wszystkich krajowych sieci stacjonarnych (...).

Logowanie