Abo Biznes na 12 miesięcy - minuty do Play i na STACJONARNE?
Napisano 06 June 2009 - 13:11
Chciałem się spytać, bo inne informacje znalazłem na stronie Play (regulamin), inne w salonie i na *500. Czy w umowie na 12 miesięcy bez telefonu w biznesie minuty do Play dotyczą również stacjonarnych? http://dlafirm.playm...fonu/index.html
W salonie i na *500 zapewniali mnie, że tak. Natomiast w regulaminie jest inaczej:
http://dlafirm.playm...ez_Telefonu.pdf
"3 Abonent otrzymuje Bezpłatny pakiet minut na połączenia głosowe oraz wideo na numery w Sieci Telekomunikacyjnej P4, realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4, w wysokości zaleŜnej od wybranego Abonamentu"
Druga sprawa do kolejność zużywania, z tego co wiem, schodzą w pierwszej kolejności, tak?
W salonie i na *500 zapewniali mnie, że tak. Natomiast w regulaminie jest inaczej:
http://dlafirm.playm...ez_Telefonu.pdf
"3 Abonent otrzymuje Bezpłatny pakiet minut na połączenia głosowe oraz wideo na numery w Sieci Telekomunikacyjnej P4, realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4, w wysokości zaleŜnej od wybranego Abonamentu"
Druga sprawa do kolejność zużywania, z tego co wiem, schodzą w pierwszej kolejności, tak?
Napisano 08 June 2009 - 11:42
a mnie biznesowy konsultant zapewniał, że także na stacjonarne...
regulamin mówi:
dalej:
regulamin mówi:
Cytat
Pakiet Minut Play - określona liczba minut przyznana w ramach danego Abonamentu, która może
być wykorzystana na połączenia głosowe i wideo w Sieci Telekomunikacyjnej P4 oraz połączenia
głosowe do wszystkich krajowych sieci stacjonarnych (z wyłączeniem połączeń na numery
specjalne opisanych w pkt 5 oraz połączeń wykonywanych w roamingu międzynarodowym
opisanych w pkt 6, 7).
być wykorzystana na połączenia głosowe i wideo w Sieci Telekomunikacyjnej P4 oraz połączenia
głosowe do wszystkich krajowych sieci stacjonarnych (z wyłączeniem połączeń na numery
specjalne opisanych w pkt 5 oraz połączeń wykonywanych w roamingu międzynarodowym
opisanych w pkt 6, 7).
dalej:
Cytat
2. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej Abonent otrzymuje Bezpłatny pakiet minut na połączenia głosowe
oraz wideo w Sieci Telekomunikacyjnej P4 oraz do wszystkich krajowych sieci stacjonarnych w wysokości
zależnej od wybranego Abonamentu, zgodnie z Tabelą [1]
oraz wideo w Sieci Telekomunikacyjnej P4 oraz do wszystkich krajowych sieci stacjonarnych w wysokości
zależnej od wybranego Abonamentu, zgodnie z Tabelą [1]
Napisano 15 June 2009 - 16:37
No właśnie, jak to w końcu jest? Bo co innego w salonie mówią, co innego w boku a jeszcze inaczej w regulaminie?
Ktoś się możne wypowie na ten temat?
[ Dodano: 2009-06-15, 17:46 ]
ok, potwierdzam, że w ofercie biznes bez telefonu, minuty są również do sieci stacjonarnych.
:mrgreen:
Ktoś się możne wypowie na ten temat?
[ Dodano: 2009-06-15, 17:46 ]
ok, potwierdzam, że w ofercie biznes bez telefonu, minuty są również do sieci stacjonarnych.
:mrgreen:
Napisano 22 June 2009 - 11:26
O rozliczaniu minut mówi ogólny cennik:TUTAJ.
Minuty Play = do Play i stacjonarne.
Cennik może łączyć się z dowolną promocją więc łączy się z pormocją "Umowa bez telefonu" i tu na stronie mamy nieaktulny regulamin w którym jest błąd.
Idź do punktu Play i poproś o aktualny regulamin znajdujący sie na "portalu dealerskim" lub podaj maila to ci wyślę pdf'a. W poprawionym regulaminie jest wyraźnie zaznaczone, że są to również minuty na stacjonarkę.
Na stronie Play nie znajdziesz tego regulaminu najwyżej możesz dotrzeć do końca internetu hehe.
Klienci którzy podpissali abo ze starym regulaminem promocji (z błędem) też mają minuty na stacjonarkę.
Informacja zweryfikowana na wewnętrznej infolinii Play (*444) tzw wsparcie sprzedaży.
Pozdrawiam
Minuty Play = do Play i stacjonarne.
Cennik może łączyć się z dowolną promocją więc łączy się z pormocją "Umowa bez telefonu" i tu na stronie mamy nieaktulny regulamin w którym jest błąd.
Idź do punktu Play i poproś o aktualny regulamin znajdujący sie na "portalu dealerskim" lub podaj maila to ci wyślę pdf'a. W poprawionym regulaminie jest wyraźnie zaznaczone, że są to również minuty na stacjonarkę.
Na stronie Play nie znajdziesz tego regulaminu najwyżej możesz dotrzeć do końca internetu hehe.
Klienci którzy podpissali abo ze starym regulaminem promocji (z błędem) też mają minuty na stacjonarkę.
Informacja zweryfikowana na wewnętrznej infolinii Play (*444) tzw wsparcie sprzedaży.
Pozdrawiam
Napisano 01 July 2009 - 16:03
wiesz Jiraiya245,
ja 2 tygodnie czekałem na poprawienie na stronie Plusa literówki którą znalazłem.
Wysłałem maile do boku i do webmastera i bite 2 tyg czekałem żeby poprawili tak rażący błąd.
Zamiast napisane do wszystkich, było napisane do wszytskich na podstronie firmowej. Jak widać tym od stron się nie pali.
ja 2 tygodnie czekałem na poprawienie na stronie Plusa literówki którą znalazłem.
Wysłałem maile do boku i do webmastera i bite 2 tyg czekałem żeby poprawili tak rażący błąd.
Zamiast napisane do wszystkich, było napisane do wszytskich na podstronie firmowej. Jak widać tym od stron się nie pali.
Napisano 13 December 2009 - 21:15
podłączę się pod temat, chcę wziąć 2 numery z oferty dla biznesu (bez telefonu - 12miesięcy, firmowa 25). W tej ofercie mam 70 minut do wszystkich i dodatkowo 1000 do P4 i stacjonarne. Jak wygląda sytuacja z tym 1000 dodatkowym do P4 gdybym chciał w przyszłości podnieść abo na firmowa 50 zmieni się na 2000 minut czy będę miał 170 do wszystkich i 1000 do P4?
Napisano 14 December 2009 - 20:42
Dostaniesz więcej minut w sieci i na staconarne, ale uważaj, bo jeśli zmienisz taryfę to stracisz 50% zniżkę!
Więc może lepiej wziąć wyższy abonament.
Cytat
8. Zmiana Abonamentu na wyższy w trakcie okresu objętego niniejszą Ofertą Promocyjną, nie powoduje utraty prawa korzystania z pakietu minut przyznanego w ramach niniejszej Oferty Promocyjnej, a pakiet minut przyznawany jest zgodnie z (Tabelą nr 2) powyżej dla wybranego Abonamentu. Zmiana Abonamentu na wyższy powoduje utratę prawa do korzystania z rabatu.
Więc może lepiej wziąć wyższy abonament.

Logowanie