Jestem posiadaczem z400. Z końcem czerwca przechodzę na Play Fresh, więc dalej będę miał ten sam telefon, bo jest w dobrym stanie. Jedyny mankament to bateria, która przy dośc intensywnym korzystaniu starcza na ok 36 godzin :| Czy ma ktoś jakieś pewne informacje gdzie można zaopatrzyć się w oryginalną baterię? Na allegro jest pełno zamienników ale nie jestem pewny czy warto taką baterię kupić.
Strona 1 z 1
Bateria do z400
Napisano 24 May 2009 - 20:57
Witam!
Jestem posiadaczem z400. Z końcem czerwca przechodzę na Play Fresh, więc dalej będę miał ten sam telefon, bo jest w dobrym stanie. Jedyny mankament to bateria, która przy dośc intensywnym korzystaniu starcza na ok 36 godzin :| Czy ma ktoś jakieś pewne informacje gdzie można zaopatrzyć się w oryginalną baterię? Na allegro jest pełno zamienników ale nie jestem pewny czy warto taką baterię kupić.
Napisano 25 May 2009 - 10:16
Jeszcze jedno uściślenie. Jak większość mój Samsung jest czarny, a bateria pod linkiem jest srebrna ;-)
Napisano 25 May 2009 - 12:03
Czy jest sens kupować oryginalną baterię do 2-letniego telefonu :?: Oryginalną będzie ciężko dostać a zamienniki też dają radę. Dobrej jakości zamienniki różnią sie pewnie od oryginału tylko brakiem napisu SAMSUNG.
No ale jak kto woli, szukaj może znajdziesz.
No ale jak kto woli, szukaj może znajdziesz.
Strona 1 z 1

Logowanie