Mój Play: Stan konta - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Stan konta

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   pawlo1123 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja czw, 21 maj 09
  • Miejscowość:Dąbrowa Górnicza

Napisano 21 maj 2009 - 16:25

Witam. Posiadam telefon motorola e365. Nie mogę w niej sprawdzić stanu konta. Gdy wysyłam kod aby sprawdzić ile mam kasy to przychodzi mi w smsie zwrotnym ciąg jakichś głupich literek i znaczków. Da się coś z tym zrobić żeby wyświetlało w tym telefonie ok? Starter kupiłem niedawno. W innym telefonie jest ok i normalnie przychodzi stan konta. Proszę o radę. Pozdrawiam.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   snoopafly Ikona

  • Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 349
  • Rejestracja pon, 09 mar 09
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:WEST COAST
  • Operator:PLAY
  • Telefon:MOTOROLA MILESTONE, NOKIA E71
  • Taryfa:Longplay Telefon
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 maj 2009 - 16:32

Napewno dobrze wpisujesz kod?

*101# zielona słuchaweczka


0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   BQ Ikona

  • BOK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1090
  • Rejestracja pon, 22 wrz 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:Czarnobyl
  • Zainteresowania:bans i lans
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Hero
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 maj 2009 - 16:37

skoro na innym działa to kod jest pewnie Si :]
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   snoopafly Ikona

  • Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 349
  • Rejestracja pon, 09 mar 09
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:WEST COAST
  • Operator:PLAY
  • Telefon:MOTOROLA MILESTONE, NOKIA E71
  • Taryfa:Longplay Telefon
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 maj 2009 - 16:38

pawlo1123 napisał:

Proszę o radę


Więc moja rada jest taka: Wywal ten telefon :!:


0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   pawlo1123 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja czw, 21 maj 09
  • Miejscowość:Dąbrowa Górnicza

Napisano 21 maj 2009 - 16:39

Kod na pewno wpisuję dobrze. Zwłaszcza że jest zapisany w książce telefonicznej. Mówiłem już że w innym telefonie działa dobrze a w tej motoroli nie chce. Wiem że nie jest to najnowszy telefon, ale heyah wcześniej normalnie jakoś działała w nim i normalnie można się było dowiedzieć ile jest pieniędzy na koncie, a z play nie. Tak poza tym działa dobrze tylko głupio żeby nie dało się sprawdzić stanu konta z poziomu koma. Trudno za każdym razem wchodzić na neta i sprawdzać online.
0

#0 Bot Reklamowy

  • Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --



#6 Użytkownik nie jest zalogowany   BQ Ikona

  • BOK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1090
  • Rejestracja pon, 22 wrz 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:Czarnobyl
  • Zainteresowania:bans i lans
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Hero
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 21 maj 2009 - 16:55

snoopafly napisał:

Więc moja rada jest taka: Wywal ten telefon :!:


i ja sie podpinam :D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   blindmix Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1626
  • Rejestracja czw, 30 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:SZZ
  • Zainteresowania:fotografia
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 21 maj 2009 - 17:08

Motorola, to może sobie krótkofalówki dla smerfów robić... albo procesory o ograniczonej liczbie rozkazów...

Możesz spróbować wrócić od ustawień fabrycznych, ale czy to coś da...
PlayONLINE@SierraWirelessMC8775@LatitudeD620
Rytmika dla Dzieci - Szczecin
Fanaberie3
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   pawlo1123 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja czw, 21 maj 09
  • Miejscowość:Dąbrowa Górnicza

Napisano 21 maj 2009 - 18:20

Spróbuję jeszcze z powrotem do ustawień fabrycznych. W sumie nie pomyślałem nad tym szczerze mówiąc. Poza tym napisałem jeszcze do playa ciekawe co odpiszą. W sumie to nie mój telefon tylko matki. Ja mam inny ale mniejsza z tym. Matka potrzebuje tylko do dzwonienia w zasadzie, ewentualnie do pisania smsów także nic lepszego jej po prostu nie potrzebne jak zwykła motorolka ;)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   snoopafly Ikona

  • Play boy
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 349
  • Rejestracja pon, 09 mar 09
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:WEST COAST
  • Operator:PLAY
  • Telefon:MOTOROLA MILESTONE, NOKIA E71
  • Taryfa:Longplay Telefon
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 22 maj 2009 - 07:17

pawlo1123 napisał:

Poza tym napisałem jeszcze do playa ciekawe co odpiszą


To ewidentnie wina telefonu więc pisanie do Play nic Ci ne pomoże. Raczej innego kodu do Twojej Motoroli nie wymyślą :roll:


0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych