18 maja weszla do oferty majowa promocja dla firm, ktora daje 50% upustu na abonament przez 9 miesiecy m.in. na Firmowa 50. Czy chcac przeniesc numer do play od innego operatora moge liczyc jeszcze na bonusy z tytulu przeniesienia ? czyli dodatkowo zwrot 60zl + wybor 1 z 3 pakietow np. 50% upustu przez 6 miesiecy. Czy to sie wszystko kumuluje ?
Strona 1 z 1
Majowe taryfy dla firm
Napisano 20 May 2009 - 21:39
cameleonowsky napisał:
Czy chcac przeniesc numer do play od innego operatora moge liczyc jeszcze na bonusy z tytulu przeniesienia ? czyli dodatkowo zwrot 60zl + wybor 1 z 3 pakietow np. 50% upustu przez 6 miesiecy. Czy to sie wszystko kumuluje ?
Powtórzę, że promocje się nie łączą. Wybierasz albo zwrot za przeniesienie + wybór 1 z 3 pakietów (Przejdź do Play dla Firm) albo upust 9-miesięczny przy F50 lub F100 (Majowa tarfya dla Biznesu)
08 Mar 2010 - 3 latka na forum!
Napisano 28 May 2009 - 14:46
Niby promocje się nie łączą ale bonus za przniesienie to wg. mnie nie promocja (to usłyszałam od jednego sprzedawcy).
PLAY się chwali, że zwraca opłatę i daje bonus, a wczoraj dostałam 4 różne informacje o bonusach i zwrocie opłaty za przeniesienie.
Dziwne, że są tak rózne interpretacje sprzedawców.
Poprawiłem posta- w nagrodę "2 cukierki"
PLAY się chwali, że zwraca opłatę i daje bonus, a wczoraj dostałam 4 różne informacje o bonusach i zwrocie opłaty za przeniesienie.
Poprawiłem posta- w nagrodę "2 cukierki"
Napisano 28 May 2009 - 18:59
mati napisał:
Niby promocje się nie łączą ale bonus za przniesienie to wg. mnie nie promocja (to usłyszałam od jednego sprzedawcy).
Jak nie promocja, jak ten właśnie bonus to część Regulaminu Promocji "Przejdź do Play dla Firm":
mati napisał:
Kwestia umiejętności czytania Regulaminów ze zrozumieniem. Przy przyjmowaniu do pracy dla mnie jest to bardzo istotny element rekrutacji.
08 Mar 2010 - 3 latka na forum!
Strona 1 z 1

Logowanie