[SAMSUNG Z400] soft PLAY
Napisano 30 April 2007 - 09:18
mam problem z dzwonkami polaczen glosowych, a mianowicie jak ktos do mnnie dzwoni to najpierw jest cicho a nagle glosno (normalnie tak jak powinno byc) nie jest to funkcja w profilach 'narastajaca melodia'. bylem w serwisie i powiedzieli mi ze jest to wina oprogramowania i trzeba w tej chwili czekac na nowy soft do samsunga Z400 od PLAY-a. czy ktos wie cos na ten temat kiedy on wyjdzie? albo czy moze juz jest dostpeny?
Napisano 01 May 2007 - 12:30
Widzę, że nikt nie może uwierzyć w moje informacje - widać nauczka, żeby nic nie mówić jeśli nie można podać dowodów. Na dzień dzisiejszy sytuacja jest taka, że Z400 został wycofany z oferty i tyle. Co będzie - się okaże, ale ja nic dobrego powiedzieć w tej kwestii nie mogę.
Napisano 01 May 2007 - 20:04
502066726 napisał:
na stronie wciąż jest, a jak Nokii 6288 nie było, to zniknęła :> po prostu szlag mnie trafił, bo to jedyny telefon z playu, który mnie interesuje... ja pierdzielę, oby wrócił szybko, bo jak nie, to chyba dadzą mi tego samsunga w orange :roll:
co Ty mowisz ? od okolo miesiaca ja mamy na stanie...
Napisano 02 May 2007 - 09:26
antic napisał:
502066726 napisał:
na stronie wciąż jest, a jak Nokii 6288 nie było, to zniknęła :> po prostu szlag mnie trafił, bo to jedyny telefon z playu, który mnie interesuje... ja pierdzielę, oby wrócił szybko, bo jak nie, to chyba dadzą mi tego samsunga w orange :roll:
chodzi mi o to, że jak Nokia była niedostępna, to zniknęła ze strony, a teraz nie ma z400, ale na stronie wciąż jest [tak, wiem, że nokia wróciła]
[ Dodano: 2007-05-02, 14:01 ]
ponieważ wypada zacząc żegnać z orange napisałem mejla do pleja z kilkoma pytania, w tym pytanie o z400 i pani Ania mi napisała:
Witaj!
(...)
Telefon Samsung Z400 jest dostępny w naszej ofercie.
Pozdrawiam serdecznie.
Ania, Obsługa Klienta Play
więc nie wiem ;-)
Napisano 02 May 2007 - 15:54
502066726 napisał:
antic napisał:
502066726 napisał:
chodzi mi o to, że jak Nokia była niedostępna, to zniknęła ze strony, a teraz nie ma z400, ale na stronie wciąż jest [tak, wiem, że nokia wróciła]
[ Dodano: 2007-05-02, 14:01 ]
ponieważ wypada zacząc żegnać z orange napisałem mejla do pleja z kilkoma pytania, w tym pytanie o z400 i pani Ania mi napisała:
bedzie znowu od okolo 6-7 maja

Logowanie