Chciałbym kupić ten telefon na allegro w sumie nie dla siebie ale chciałbym się trochę o nim dowiedzieć więc tak:
1. Ile przy zwyczajnym użytkowaniu wytrzymuje bateria
2. Z czego jest dokładnie obudowa aluminium metal, czy materiał bardzo się zdziera
3. Jakieś Plusy minusy tego modelu
Strona 1 z 1
Samsung L700 kilka pytań
Napisano 16 May 2009 - 12:24
Wczoraj kupiłem takie coś mamie... Przyznam, telefon jest dość solidny. Obudowa jest metalowa z przodu (ale nie przyciski - te są plastikowe) a także tylna klapka jest metalowa, i generalnie konstrukcja jest plastikowa - prawie jak Nokia E51. Konstrukcja wygląda solidnie. Telefon do najlżejszych nie należy, dobrze się trzyma w łapie. Co do baterii, za wcześnie mówić. Bateria będzie formatowana zgodnie z opisem moderatora... Dam znać w przyszłości. A plusy i minusy... coś tam na forum pisali jednym i drugim. Dużo sprzecznych opinii na temat baterii... Domyślam się, że wszystko zależy od użytkowania.
Napisano 17 May 2009 - 09:57
Kupiłem w MediaMarkt. Oczywiście bez sim-locka.
[ Dodano: 2009-05-27, 11:46 ]
Bateria w telefonie używanym przez moja mamę trzyma do 7 dni. Jak więcej dzwoni, to oczywiście krócej. Używa w zasadzie tylko w mieście i jest cały czas w zasięgu 3G. Parę rozmów dziennie, SMS - w zasadzie mało używa, nie katuje...
[ Dodano: 2009-05-27, 11:46 ]
Bateria w telefonie używanym przez moja mamę trzyma do 7 dni. Jak więcej dzwoni, to oczywiście krócej. Używa w zasadzie tylko w mieście i jest cały czas w zasięgu 3G. Parę rozmów dziennie, SMS - w zasadzie mało używa, nie katuje...
Strona 1 z 1

Logowanie