Strona 1 z 1
Przejście do oferty biznes z pre-paidu.
Napisano 15 May 2009 - 08:31
Witam jestem tu nowy. Szukając informacji na temat mojej nietypowej sprawy trafiłem na to forum.
Mam w Erze trzy numery tel.: jeden w abonamencie i dwa na kartę. Wszystkie zarejestrowane na firmę.
Chcę przenieść wszystkie trzy numery do PLAY w nowej taryfie biznes. Chcę skorzystać również z oferty promocyjnej "Przejdź do Play" aby otrzymać dodatkowe minuty. +Abonament 100 zł i dwa abonamenty 25-50 zł( te z kart). Moje pytanie jest następujące. Czy jest to możliwe aby przenieść te numery pre-paid od razu do abonamentu, aby skorzystać z oferty promocyjnej? Nie chodzi mi o to żeby je przenosić najpierw do Play Fresh kupować starter bez numeru za 30 zł a póżniej dokonać migracji do abonamentu.
Będę wdzięczny za pomoc a jeśli to możliwe podpowiedź w jakim regulaminie można ją znaleźć.
Mam w Erze trzy numery tel.: jeden w abonamencie i dwa na kartę. Wszystkie zarejestrowane na firmę.
Chcę przenieść wszystkie trzy numery do PLAY w nowej taryfie biznes. Chcę skorzystać również z oferty promocyjnej "Przejdź do Play" aby otrzymać dodatkowe minuty. +Abonament 100 zł i dwa abonamenty 25-50 zł( te z kart). Moje pytanie jest następujące. Czy jest to możliwe aby przenieść te numery pre-paid od razu do abonamentu, aby skorzystać z oferty promocyjnej? Nie chodzi mi o to żeby je przenosić najpierw do Play Fresh kupować starter bez numeru za 30 zł a póżniej dokonać migracji do abonamentu.
Będę wdzięczny za pomoc a jeśli to możliwe podpowiedź w jakim regulaminie można ją znaleźć.
Napisano 15 May 2009 - 08:37
Jeśli masz zarejestrowane numery pre paid to możesz je przenieść na abonament, od razu w ramach oferty one visit podpisując umowę, a co do regulaminu to :
http://web.playmobil..._16_04_2009.pdf
http://web.playmobil...jdz_do_Play.pdf
to jest w jednym z tych
http://web.playmobil..._16_04_2009.pdf
http://web.playmobil...jdz_do_Play.pdf
to jest w jednym z tych
Napisano 15 May 2009 - 08:55
zygi napisał:
Nie chodzi mi o to żeby je przenosić najpierw do Play Fresh kupować starter bez numeru za 30 zł a póżniej dokonać migracji do abonamentu.
migrowanie bylo tylko i wyłącznie przy mixie
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 15 May 2009 - 09:00
Dzięki Seth z zainteresowanie ale nie chcę korzystać z jednej wizyty przy przejściu bo nie potrzebuję numeru tymczasowego. Drugi link nie dotyczy firm. Mam te wszystkie regulaminy życie
nauczyło czytać. Ale u nas w punkcie obsługi Panie nie potrafią udzielić odpowiedzi w mojej sprawie w sposób który byłby satysfakcjonujący czyli pokazać jakiś regulamin. Te na oficjalnej stronie przejrzałem. Może są jakieś wewnętrzne nie dla ogółu
[ Dodano: 2009-05-15, 10:03 ]
BQ właśnie taki sposób przeniesienia numeru pre-paid zaproponowano mi w punkcie ogsługi. Nie znają innej możliwości.
nauczyło czytać. Ale u nas w punkcie obsługi Panie nie potrafią udzielić odpowiedzi w mojej sprawie w sposób który byłby satysfakcjonujący czyli pokazać jakiś regulamin. Te na oficjalnej stronie przejrzałem. Może są jakieś wewnętrzne nie dla ogółu
[ Dodano: 2009-05-15, 10:03 ]
BQ właśnie taki sposób przeniesienia numeru pre-paid zaproponowano mi w punkcie ogsługi. Nie znają innej możliwości.
Napisano 15 May 2009 - 09:04
zygi, numer tymczasowy w przypadku dwóch prepaidów dostaniesz na max. 7 dni, bo tyle trwa ok. przeniesienie numeru.
A jak ten numer z abonamentu chcesz przenieść bez tymczasowego to możesz jak najbardziej.
W każdym wariancie przeniesienia oferta ... Przejdz do Play... jest dostępna.
A jak ten numer z abonamentu chcesz przenieść bez tymczasowego to możesz jak najbardziej.
W każdym wariancie przeniesienia oferta ... Przejdz do Play... jest dostępna.
Napisano 15 May 2009 - 16:21
Już wszystko jasne tak jak pisaliście można przenieść z karty na abonament. Jedna pani wprowadziła w błąd a druga dzisiaj sprostowała, że przy drugiej wizycie zdecyduję czy zostać na karcie czy pójść w abonament. Jarem one visit nie jest przerażające tylko mam jeszcze tel. w Erze i trzeba płacić abo. W one visit dostaję numer tymczasowy i płacę równocześnie dwa abo. a to mi się nie uśmiecha. Co do pre-paidów to chyba jest wszystko jedno. Przeniesienie już w toku dziękuję wszystkim za podpowiedzi.
Napisano 15 May 2009 - 17:43
Seth napisał:
nie płacisz 2 x abo, po prostu za tymczasowy numer w play nie płacisz abo tylko za same wykonywane połączenia ...
co oznacza ze jak odlozysz sobie tą karte z tymczasowym numerem i nie bedziesz z niej korzystac tylko z numeru Ery, to nie zaplacisz ani grosza dodatkowo :mrgreen:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Napisano 17 May 2009 - 10:09
Wiem chyba gdzie Ciebie wprowadzili w błąd. W Galerii Piastów na ulicy Najświętszej Marii Panny 9. Tam już nie jedną osobę wprowadzili w błąd.
Polecam Carrefour na ulicy Piłsudskiego 84.
Polecam Carrefour na ulicy Piłsudskiego 84.
Strona 1 z 1

Logowanie