Ściągnąłem z internetu Sneake 3D, zainstalowałem się i gdy go uruchomiałem samoczynnie zacięła się java. Wyciągnąłem baterie, włączyłem telefon. Gry się nie da włączyć, a kiedy daję usuń to pisze "Nie udało się usunąć". Tak więc jak mam z tym fantem sobie poradzić ??
Strona 1 z 1
Problem z usunięciem gry
Napisano 07 May 2009 - 22:20
Witam 
Ściągnąłem z internetu Sneake 3D, zainstalowałem się i gdy go uruchomiałem samoczynnie zacięła się java. Wyciągnąłem baterie, włączyłem telefon. Gry się nie da włączyć, a kiedy daję usuń to pisze "Nie udało się usunąć". Tak więc jak mam z tym fantem sobie poradzić ??
Napisano 11 May 2009 - 19:02
Właśnie druga tak się zrobiła. Raczej mojemu bratowi ;]
Jakby był telefon shackowany to bez problemu da się to usunąć.
PS. Jakbym dał na gwarancję telefon gdzie by miał wgranego scrackowanego garmina to by coś powiedzili. Gdyż w tedy telefon wytrzyma na baterii mniej niż dzień. Około 12 godzin. Po trzech reklamacjach mógłbym się ubiegać o inny telefon. Po czym tego by nie mieli na stanie. I może z dopłatą dałoby się wziąść Nokie E52 ^^
Jakby był telefon shackowany to bez problemu da się to usunąć.
PS. Jakbym dał na gwarancję telefon gdzie by miał wgranego scrackowanego garmina to by coś powiedzili. Gdyż w tedy telefon wytrzyma na baterii mniej niż dzień. Około 12 godzin. Po trzech reklamacjach mógłbym się ubiegać o inny telefon. Po czym tego by nie mieli na stanie. I może z dopłatą dałoby się wziąść Nokie E52 ^^
Napisano 11 May 2009 - 20:32
Chciałbyś oddać ten telefon żeby ci usunęli tą grę czy dlatego że bateria ci tak krótko trzyma? Jak chodzi o usunięcie to ci wszystko wywalą i zresetują fona do ustawień fabrycznych bo oddając na gwarancje trzeba się na to zgodzić. A jeśli chodzi o baterie to sam miałem problem przez garmina nie wytrzymywała nawet kilku godzin i oddałem na gwarancje bo myślałem że zepsuty w między czasie przeczytałem na jakiś forach że to garmin tak zżera baterie ale czekałem na odpowiedź z serwisu. Gdy poszedłem po telefon powiedzieli że wszystko jest ok ewentualnie żebym jeszcze wyłączył 3g jak nie używam i teraz bateria trzyma jak nowa nawet 4 dni.

Napisano 12 May 2009 - 06:12
Jak wyłącze Garmina tak samo działa 4 dni
W garminie jest ukryty proces który trzeba zawsze wyłączać.
Chciałem go oddać na gwarancje z powodu baterii.
No to brat ma pecha i niech ma dwie ikonki więcej.
Chciałem go oddać na gwarancje z powodu baterii.
No to brat ma pecha i niech ma dwie ikonki więcej.
Strona 1 z 1

Logowanie