Zgloszenie na stronie Playa zniknelo
Napisano 23 April 2007 - 19:23
Napisano 23 April 2007 - 23:19
Napisano 24 April 2007 - 08:26
Napisano 25 April 2007 - 09:07
Cytat
Napisano 26 April 2007 - 07:46
ms93 napisał:
:Ściana:
Dobre, no cóż, pewnie mają gotowe odpowiedzi, zobaczył że chodzi o wideorozmowy i wkleił... świadczy to wszak o głupocie, wiemy przecież że głupich nie sieją
Napisano 22 May 2007 - 19:10
[ Komentarz dodany przez: khriss: 2007-05-23, 08:22 ]
Zapoznaj się z Regulaminem Forum i nie pisz bezsensowynych postów.
Napisano 22 May 2007 - 19:16
kathycd napisał:
A Ty chociaz wiesz o co mi chodzilo? Myslisz ze ja nie wiem o co mi chodzi i nie wiem ze do polaczenia wideo potrzebny jest zasieg 3G? Ja ich wyraznie poprosilem o aktywacje poczty glosowej wideo, a oni mi odpisali o zasiegu 3G!
kathycd napisał:
Nie rob ze mnie idioty tak jak OK... A moze Ty tez tam pracujesz i dlatego tak ich bronisz? W koncu OK jest w Poznaniu...
Napisano 01 June 2007 - 19:49
Napisano 03 June 2007 - 21:41
Sekator napisał:
Wystarczy użyć klawiszy kierunkowych na klawiaturze i zobaczysz całą odpowiedź.
A oto odpowiedź na moje zapytanie w sprawie kasowanych zgłoszeń otrzymanie od OK.
"Hej:) Dziękuję za zgłoszenie. Baw się z nami aktywnie! Aby Ci pomóc, przybliż mi proszę zaistniałą sytuację. Co się dzieje, od kiedy ma ta sytuacja miejsce, czy pojawiają się jakieś komunikaty. Proszę opisz dokładnie sytuację! Pozdrawiam ciepło i czekam na odpowiedź, Ada, Obsługa Klienta PLAY"
Tylko szkoda ,że zgłoszenie w ich systemie składa się z zapytania i odpowiedzi i nie da się kontynuować zgłoszenia. Oczywiście można wpisać nr zgłoszenia którego dotyczy odpowiedz i liczyć ,że trafi do odpowiedniej osoby. Ale to chyba nie oto chodzi.
Napisano 04 June 2007 - 09:37
Napisano 04 June 2007 - 21:27
Numer zgłoszenia: xxxxxx
Data zgłoszenia: 30/04/07 08:04
Dotyczy numeru: 48xxxxxxxxx
Status zgłoszenia: Rozpatrywane
Kanał zgłoszenia: WWW
Kategoria: Produkty i usługi
Zgłoszenie dotyczy problemu z instalacją aplikacji java z netu w KU800. Sam już go rozwiązałem - okazało się, że smsy konfiguracyjne nie zawierają konfiguracji połączeń dla javy, która jest ustawiana niezależnie od przeglądarki. Mimo to czekam na fachową odpowiedź od swojego operatora ... czekam już ponad miesiąc. Zobaczymy ile jeszcze
Napisano 05 June 2007 - 18:47
jedno nieaktywne - ponieważ brak numeru play
drugie aktywne - z numerem play
Napisałem w sprawie aby mi zamienili konta albo przypisali pierwszemu kontu a usunęli z tamtego numer.
Po dniu dostałem odpowiedź, że mogą usunąć dwa konta i utworze nowe konkretne konto.
Po kolejnym dniu zakładałem konto nowe takie jakie chciałem.
Wg mnie spoko działają w centrali.
Kolejna sprawa.
Źle podany mail - zablokowali mi numer, aby użyć go do kolejnego konta, poneiważ do złego mail'a. Po 3 dniach bez aktywacji samo mi zniknęło konto ponieważ zostało nieaktywowane konto.
Kolejne sprawa. bardzo podobna do poprzedniej z tym, że napisane z konta w którym mógłbym mieć ciągły podgląd zdarzeń. Trwa już ponad 2 tygodnie, teraz leci trzeci dalej pisze że jest rozpatrywane... a ciągle jest zablokowane konto.
Dziwne sytuacje, ale szczerze mówiąc pochrzaniona sprawa z tymi zgłoszeniami, nie wiadomo co o tym sądzić, czy to oni się "opieprzają", czy po prostu nie chce im się na takie bzdury reagować, czy cokolwiek innego...
Takie małe testy ogólnie mówiąc związane z ok.
pozdrawiam
Napisano 06 June 2007 - 07:24
Claudec napisał:
Czy na pewno ? Sprawdź czy poprawnie otwiera Ci się okno opisu, piałem, że może być z tym problem. Wygląda tak jakby nic tam nie było a jednak jest - jak to zrobić znajdziesz kilka postów wcześniej
Napisano 12 July 2007 - 01:33
Znowu skasowano moje zgłoszenie :/ .
Zgłoszenie było na temat chamskiego w treści ponaglenie o zapłatę (można je przecież zredagować jakoś normalniej). Może poszło dużo wałów na aparaty nie wiem ale mnie to wcale to nie interesuje. Nie mierzcie wszystkich jedną miarą. A może to Ja odebrałem je zbyt poważnie bo miałem zły dzień w pracy. Nieważne.
Moje wyjaśnienia ,że dawno zapłaciłem tzn. od razu jak otrzymałem rachunek a ,że rachunek otrzymałem z poślizgiem ok. 3 tyg. od wystawienia i dostarczenia przez pocztę polską to nie moja wina. Oraz uwagami ,że brakuje pewnego wpisu w rachunku który usprawnia płacenie. Kto płaci ten wie 8-) . Najlepiej wg. OK PLAY zrobić tak: zero wyjaśnień a po tym jak wpłynęła na ichnie konto kasa (po tygodniu od wpłaty :/ poczta polska daje radę po podwyżkach) skasować zgłoszenie. Bo po co wyjaśniać zaistniałą niezdrową sytuację która ani Mi ani Wam nie służy. Ja nie jestem dla was to Wy jesteście dla mnie pamiętajcie o tym. To ,że podpisałem umowę nie oznacza ,że będę miał ochotę ją przedłużyć. Naprawdę Play to inna telefonia komórkowa.
OT:
Czytałem temat rekrutacji do OK jej złożoności i w ogóle taka młócka a brak zabezpieczeń w bazie danych? Amatorszczyzna. Moim zdaniem zarząd play powinien zadbać o to aby pracownik nie miał możliwości skasowania zgłoszenia z bazy danych bez śladu. Tzn. skasował i jemu się wydaje ,że skasował a takie zgłoszenie nadal jest w bazie danych z id kto skasował. I nie będzie głupich zapytań typu jak to kto skasował itp. Po skasowaniu info o tym powinno lecieć od razu do przełożonych bo to co się teraz dzieje to straszna lipa. Chyba ,że się mylę i taki system jest w PLAY w co szczerze wątpię.

Logowanie