Pomoc dla WSZYSTKICH
Napisano 06 May 2009 - 13:30
Jestem Doradcą Biznesowym Play i chętnie odpowiem na wszystkie pytanie, oraz pomogę z formalnościami i przejściem do naszego operatora, wszystko załatwiam JA, Państwo tylko podpisują! Bez chodzenia i załatwiania, oczywiście dojeżdżam do moich Klientów
) Zapraszam wszystkich...
Napisano 14 May 2009 - 15:47
Łukaszu pozwoliłem sobie odblokować temat ponieważ gwarantuje, że jest pracownikiem Play i narażająć zdrowie i zycie załatwiła dla mnie HTC Touch HD.
Doradca Biznesowy i prywatny w sieci Play - Wyślij e-mail
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Oficjalny profil na FB naszego Biura Doradztwa Biznesowego Play
Napisano 16 May 2009 - 18:28
Skoro Malwina jest doradcą to proszę o radę. Moja mama przenosi numer z pre-paid Plusa do Play dla Firm. Umowę podpisała 14. maja korzystając z promocji "Umowa bez telefonu". Wybrała opcję Firmowa 50 i wierząc w zapewnienia konsultanta podpisała umowę nie czytając dokładnie regulaminów. Konsultant zapewnił ją, iż dostanie bezwarunkowo 2000 min do sieci Play oraz na numery stacjonarne. Oczywiście ja zajrzałem do regulaminów i jest tam wyraźnie napisane, że minuty są tylko do sieci Play i tylko pod warunkiem, iż są realizowane za pomocą infrastruktury sieci Play, więc roaming wew. odpada. Niestety tam gdzie mieszka moja mama Play nie ma jeszcze nadajnika, więc używa infrastruktury Plusa.
Czy mam rację i te 2000 min tak naprawdę są jej "psu na budę"?! (Pewnie tak)
Czy można w jakiś sposób takiego nierzetelnego konsultanta w salonie ukarać? Pani mocno rozminęła się z prawdą i zrobiła to celowo, aby sprzedać usługę albo jest bardzo głęboko niedoinformowana. Nie wiem co gorsze.
PS Tak przy okazji to też nie wiem czy jest to 2000 czy 1500 min.
Umowa mówi 1500, ale strona Play krzyczy 2000. (wiem, że jednak jest to 1500)
Czy mam rację i te 2000 min tak naprawdę są jej "psu na budę"?! (Pewnie tak)
Czy można w jakiś sposób takiego nierzetelnego konsultanta w salonie ukarać? Pani mocno rozminęła się z prawdą i zrobiła to celowo, aby sprzedać usługę albo jest bardzo głęboko niedoinformowana. Nie wiem co gorsze.
PS Tak przy okazji to też nie wiem czy jest to 2000 czy 1500 min.
Napisano 16 May 2009 - 18:33
Nie można ukarać konsultanta w salonie, trzeba czytać zanim się podpiszę. A jeśli chodzi o minuty to raczej mimo korzystania z nadajnika Plusa będą działać, tak jest ze wszystkimi promocjami w Play że piszę że tylko na ich nadajnikach a w rzeczywistości jest inaczej.
Napisano 17 May 2009 - 12:49
Joker87 napisał:
czy te 2000 min do play w taryfie firmowa 50 jest dopiero wtedy gdy sie skoncza minuty do wszystkich?
no wlasnie ostatnio okazalo sie,ze podobno schodza równoczesnie
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.

Logowanie