Mam pytanie do użytkowników E71. Jaki uchwyt samochodowy jest najlepszy do tego telefonu?
Specjalnie do tego modelu dedykowany jest uchwyt CR-106, lecz jest on bardzoi drogi co stanowi duży problem :roll:
Podobno da się rownież używać uchwytu uniwersalnego CR-39, ale jak w tym przypadku jest z dostępem do gniazda ładowarki w telefonie, nie jest on ograniczony :?:
Strona 1 z 1
Jaki uchwyt samochodowy do Nokii E71?
Napisano 01 May 2009 - 14:55
Poszukaj produktów marki HAMA... są uniwersalne i solidne. I nie koniecznie tanie.
Napisano 07 May 2009 - 11:25
Zaopatrzyłem się w uniwersalny uchwyt HH-12 plus CR-39. Niby CR-39 jest dostosowany do telefonów o maksymalnej szerokości 55 mm. Nokia E71 ma 57 mm i mieści się idealnie. Dodam, że nawet telefony troszkę szersze niż E71 zmieszczą się w tym uchwycie. Dostęp do gniazda ładowarki nie jest ograniczone, gdyż dolne podpórki są regulowane. Dostęp do wszystkich klawiszy klawiatury Qwerty jest zadowalający, na upartego pewnie da się napisać smsa w trakcie jazdy (SAM TEGO NIE PROBOWAŁEM I WSZYSTKIM ODRADZAM!!!) . Jedyne klawisze do ktorych nie ma dostępu to klawisze boczne po prawej stronie telefonu (odpowiedzialne za podgłaszanie i ściszanie telefonu). Dostęp do gniazda słuchawek niczym nie przyslonięty. Po lewej stronie telefonu calkowity brak dostepu do gniazda USB, ale tego w czasie jazdy używać nie będę. Dostęp do gniazda karty pamięci bardzo dobry.
Dodam, że cały zestaw na Allegro kosztował mnie 69,00 złotych (łącznie z przesyłką), więc cenowo nie jest źle
Dodam, że cały zestaw na Allegro kosztował mnie 69,00 złotych (łącznie z przesyłką), więc cenowo nie jest źle
Strona 1 z 1

Logowanie