Strona 1 z 1
SE C702 jaki jest?
Napisano 27 April 2009 - 16:14
Jako, że niedługo kończy mi się umowa zaczynam się rozglądać za nowym telefonem. Zaciekawil mnie SE C702 i troche o nim poczytałem ale konkretow sie nie doczytalem. Dlatego mam kilka pytan do posiadaczy tego telefonu:
- czy lakier tak latwo sie sciera w rogach telefonu i z klawiszy nawigacyjnych (podobno po 1-2 miesiacach wyglada tragicznie)
- ile trzyma w nim bateria przy srednim uzytkowaniu (czy wytrzyma 2-3 dni)
- jak wyglada sprawa z a-gps (czy mozna wylaczyc te usluge)
- czy aplikacje java maja uprawnienia do korzystania z zasobow karty pamieci i Bluetootha
- doczytalem sie gdzies ze podobno niektorym ot tak sobie telefon laczy sie z internetem i ze musza kasowac ustawienia sieciowe aby przestalo.
- czy zaslonka od aparatu jest w miare solidna
tyle z roznych opini o nim utkwilo mi pytan bez odpowiedzi. Jesli ktos jest posiadaczem tego telefonu od dluzszego czasu to prosze o podzielenie sie swoimi uwagami odnosnie tego modelu.
Pozdrawiam
- czy lakier tak latwo sie sciera w rogach telefonu i z klawiszy nawigacyjnych (podobno po 1-2 miesiacach wyglada tragicznie)
- ile trzyma w nim bateria przy srednim uzytkowaniu (czy wytrzyma 2-3 dni)
- jak wyglada sprawa z a-gps (czy mozna wylaczyc te usluge)
- czy aplikacje java maja uprawnienia do korzystania z zasobow karty pamieci i Bluetootha
- doczytalem sie gdzies ze podobno niektorym ot tak sobie telefon laczy sie z internetem i ze musza kasowac ustawienia sieciowe aby przestalo.
- czy zaslonka od aparatu jest w miare solidna
tyle z roznych opini o nim utkwilo mi pytan bez odpowiedzi. Jesli ktos jest posiadaczem tego telefonu od dluzszego czasu to prosze o podzielenie sie swoimi uwagami odnosnie tego modelu.
Pozdrawiam
Napisano 27 April 2009 - 19:59
Telefon sprzedawany w salonach Play jest cały czarny z elementami koloru żółtego. Nie ma co się ścierac według mnie. Telefon lakierowany jest po kilku miesiacach w fatalnym stanie - sam taki widzialem u kolegi. Ten w Play wyglada solidniej. Poczytaj na forach se.
Napisano 28 April 2009 - 13:13
desilva napisał:
pytanie do "typ009"
desilva napisał:
Obudowa pekala przy mocniejszym scisnieciu czy tez jest bardzo podatna na upadki?
Nie wiedziałem, że typ009, prowadzi badania nad wytrzymałoscią telefonów :mrgreen:
Brawie jak "Gadżet" albo "Brainiac" :mrgreen:
Napisano 29 April 2009 - 20:23
więc tak mam se c702 od miesiąca i powiem Ci tak, że:
-na rogach telefonu sciera sie lakier
-klapka od aparatu mi sie poluzowała nie wiem jakim cudem, przez jakis 2 dni latała mi tak ze tylko obracałem telefon i sie otwierała zamykała itd.
- z gps Ci nie pomoge bo nie miałem okazaji korzystac jak narazie:)
-bateria trzyma mi 3-4 dni a słucham muzyki na telefonie i siedze na gg prawie cały czas
- z tym internetem pierwsze słysze:)
ale i tak lubie ten telefon aż nie chce mi sie go na gwarancje oddawać;p
-na rogach telefonu sciera sie lakier
-klapka od aparatu mi sie poluzowała nie wiem jakim cudem, przez jakis 2 dni latała mi tak ze tylko obracałem telefon i sie otwierała zamykała itd.
- z gps Ci nie pomoge bo nie miałem okazaji korzystac jak narazie:)
-bateria trzyma mi 3-4 dni a słucham muzyki na telefonie i siedze na gg prawie cały czas
- z tym internetem pierwsze słysze:)
ale i tak lubie ten telefon aż nie chce mi sie go na gwarancje oddawać;p
Napisano 29 April 2009 - 22:10
k800 z gps
Napisano 29 April 2009 - 22:18
mam wiadomosc dla ifeelsex gadalem dzisiaj zkumplem ktory wyslal ten telofon do serwisu z powodu tego wycierajacego sie lakieru powiedzial ze napisal mini powiesc odnosnie jakosci obudowy i poprosil o wymiane obudowy na te czarna power black i ku jego uciesze z powrotem dostal juz telefon w nowej obudowie w ktorej jak stwierdzil nawek zaslonka z aparatu lepiej sie sprawuje. zdecydowanie musze stwierdzic ze ta nowa obudowa wyglada o niebo lepiej!
[ Dodano: 2009-04-29, 23:20 ]
PioreQ k800 to juz powoli antyk a gps jak pisalem to tylko na rower z trekbuddy na foto mi tak nie zalezy bo od tego mam cyfrowke a te 3,1mp mi wystarczy na jakas szybka fotke
[ Dodano: 2009-04-29, 23:20 ]
PioreQ k800 to juz powoli antyk a gps jak pisalem to tylko na rower z trekbuddy na foto mi tak nie zalezy bo od tego mam cyfrowke a te 3,1mp mi wystarczy na jakas szybka fotke
Strona 1 z 1

Logowanie