Strona 1 z 1
Rodzaj słuchawek w e51
Napisano 17 April 2009 - 16:07
Mam E51 ale słuchawek oryginalnych z zestawu sprzedażowego nie używałem zbyt długo. Najpierw mi zginęły, a potem dostałem od znajomego najlepsze słuchawki Nokii "jakie pochodzą z zestawu sprzedażowego" - HS-42. Bardzo polecam, rewelacyjne basy i dość szerokie pasmo przenoszenia. Poza tym, są wygodne i praktyczne.
Jedyny szkopuł, trudno je dostać... Mam co prawda parę rezerwową na wszelki W, ale to para rezerwowa. Udało mi się na allegro kupić za... grosze... :-)
Pozdrawiam!
Jedyny szkopuł, trudno je dostać... Mam co prawda parę rezerwową na wszelki W, ale to para rezerwowa. Udało mi się na allegro kupić za... grosze... :-)
Pozdrawiam!
Napisano 23 April 2009 - 21:17
friend napisał:
Witam, czy mozna uzywac inne sluchawki oprocz oryginalnych ?
Zastanawiam sie czy mozna kupic inne swietnej jakosci byle by mialy micro jacka ?
Zastanawiam sie czy mozna kupic inne swietnej jakosci byle by mialy micro jacka ?
Możesz używać innych słuchawek. Musisz wziąć tylko pod uwagę, jakie będą "mocne". Np jak podłączam u siebie (E51) normalne zamknięte philipsy, to w domu mogę słuchać bez problemu, ale na mieście mogłoby być za cicho. Za to po podłączeniu Creative EP630 bębenki pękają w uszach.
Napisano 23 April 2009 - 21:37
duda_86 napisał:
friend napisał:
Witam, czy mozna uzywac inne sluchawki oprocz oryginalnych ?
Możesz używać innych słuchawek. Musisz wziąć tylko pod uwagę, jakie będą "mocne". Np jak podłączam u siebie (E51) normalne zamknięte philipsy, to w domu mogę słuchać bez problemu, ale na mieście mogłoby być za cicho. Za to po podłączeniu Creative EP630 bębenki pękają w uszach.
Strona 1 z 1

Logowanie