Jaką e51 polecacie ?
Napisano 23 April 2009 - 21:23
Skoro powstał tutaj taki offtop, to może postaram się odpowiedzieć na pytanie o kolor.
Sam mam czarną E51 (od około roku) i powiem, że gdybym brał jeszcze raz, to chyba zdecydowałbym się na srebrną. Na tej czarnej strasznie widać odciski palców. Nie wiem dlaczego, ale strasznie zdarł mi się środkowy przycisk (ten srebrny). Wyszedł spod niego taki miedziany kolor. Ogólnie dbam o telefon. Parę razy w necie natknąłem się na opinię, że w czarnych się tak wyciera. Trochę to dziwne, że w czarnych tak, a w srebrnych nie.
Sam mam czarną E51 (od około roku) i powiem, że gdybym brał jeszcze raz, to chyba zdecydowałbym się na srebrną. Na tej czarnej strasznie widać odciski palców. Nie wiem dlaczego, ale strasznie zdarł mi się środkowy przycisk (ten srebrny). Wyszedł spod niego taki miedziany kolor. Ogólnie dbam o telefon. Parę razy w necie natknąłem się na opinię, że w czarnych się tak wyciera. Trochę to dziwne, że w czarnych tak, a w srebrnych nie.
Napisano 27 October 2009 - 10:15
A co powiecie o złotej
wcześniej miałem czarną i tak jak koledzy pisali wyżej strasznie widać było paluchy na niej jak, przycisk środkowy także się starł jakieś 3 miesiące temu kupiłem obudowę złotą całą wraz z korpusem bo stara już była delikatnie mówiąc zajechana no i muszę przyznać, że wygląd jest naprawdę imponujący
Pomijam fakt, że zapewne nie jest to 100% oryginał ale jakością naprawdę nie odbiega od oryginału no chyba, że oprócz klawiaturki która powoli zaczyna się ścierać na rantach 
Napisano 27 October 2009 - 21:32
Toś pojechał po bandzie. Za trzy miesiące najpóźniej kupisz następną...

Logowanie