Mój Play: Play24Menu - Krótkie kody - Mój Play

Skocz do zawartości

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Play24Menu - Krótkie kody

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   friend Ikona

  • Gaduła
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 797
  • Rejestracja pią, 03 sie 07
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Gdańsk
  • Zainteresowania:Bieganie, Rower, Morsowanie...
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Nokia E52
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 30 kwiecień 2009 - 07:48

zaraz sam przetestuje :mrgreen:
to dziala tylko jak ktos dzwoni z komorki ?
a jak sie wylacza ustawione statusy ?
czy to tez dziala jak telefon jest wylaczony ?
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   edyta060878 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 36
  • Rejestracja pon, 23 mar 09
  • Miejscowość:kuj-pom

Napisano 30 kwiecień 2009 - 11:58

A ja nie wiem na czym polega ten status? Testuję go i dzwonię z innego telefonu w sieci play i nic... Po prostu mam nie odebraną rozmowę... a włączyłam status tylko sms czy jakoś tak czyli... *135*2# W takim razie o co chodzi?
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Puma Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 29
  • Rejestracja śro, 08 kwi 09
  • Miejscowość:Chojnice

Napisano 30 kwiecień 2009 - 12:03

Też ustawiłem podany kod na sms. Gdy zatelefonował ktoś do mnie a ja odrzuciłem połączenie to u drugiej osoby pojawił się komunikat że teraz rozmawiać nie mogę o proszę o kontakt na sms.
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   edyta060878 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 36
  • Rejestracja pon, 23 mar 09
  • Miejscowość:kuj-pom

Napisano 30 kwiecień 2009 - 12:07

Faktycznie tak jest jak Puma, napisał. :)
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Pixel70 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 24
  • Rejestracja pon, 13 kwi 09
  • Miejscowość:Lublin

Napisano 01 maj 2009 - 16:39

A to działa tylko wewnątrz Play? Ustawiłem sobie status SMS, zadzwoniłem z drugiego telefonu w Plusie, na tym ze statusem odrzuciłem połączenie... i nic, żaden SMS do Plusa nie dotarł...
0

#0 Bot Reklamowy

  • Reklama
  • Grupa Reklama

Napisano --



#26 Użytkownik nie jest zalogowany   blindmix Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1626
  • Rejestracja czw, 30 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:SZZ
  • Zainteresowania:fotografia
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 01 maj 2009 - 16:49

Działa nie tylko w PLAY. SMSy zwrotne z centrali dochodziły do Orżnij.
PlayONLINE@SierraWirelessMC8775@LatitudeD620
Rytmika dla Dzieci - Szczecin
Fanaberie3
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Pixel70 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 24
  • Rejestracja pon, 13 kwi 09
  • Miejscowość:Lublin

Napisano 01 maj 2009 - 16:58

Hmmm. A żeby ten SMS został wysłany to trzeba odmówić odebrania przez wciśnięcie klawisza przerywającego połączenie, czy po prostu nie odebrać - aż się dzwoniący znudzi...
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   blindmix Ikona

  • Pociskacz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1626
  • Rejestracja czw, 30 paź 08
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:SZZ
  • Zainteresowania:fotografia
  • Operator:PLAY
  • Telefon:komórkowy
  • Taryfa:Play Fresh(pre-paid)
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 01 maj 2009 - 18:56

Pixel70 napisał:

Hmmm. A żeby ten SMS został wysłany to trzeba odmówić odebrania przez wciśnięcie klawisza przerywającego połączenie, czy po prostu nie odebrać - aż się dzwoniący znudzi...

Połączenie musi zostać odrzucone, a nie rozłączone przez centralę.
PlayONLINE@SierraWirelessMC8775@LatitudeD620
Rytmika dla Dzieci - Szczecin
Fanaberie3
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Mane Ikona

  • Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 108
  • Rejestracja pią, 19 sty 07
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 01 maj 2009 - 20:45

Wyłączyłem pocztę kodem ##002#, wie ktoś może jak mogę teraz z powrotem włączyć pocztę głosową?
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   mery Ikona

  • Leniwiec
  • Pip
  • Grupa Pracownicy Play
  • Postów 100
  • Rejestracja wto, 08 lip 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:się da:P
  • Operator:PLAY
  • Taryfa:Play Limitowany
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 01 maj 2009 - 20:48

ustawic ponownie w telefonie przekierowanie połączen na numer 790200200 lub zglosic to do OK ;)
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Tales Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja pon, 04 maj 09
  • Miejscowość:Trójmiasto

Napisano 04 maj 2009 - 23:38

Poczte głowową można oczywiście włączyć na Play24 na playmobile.pl po rejestracji.

Dorzuce może jeszcze kod na darmowe SMS (pakiet 200 SMS i pakiet darmowych we fresh)

*109#
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   alfa78 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 45
  • Rejestracja wto, 05 maj 09
  • Miejscowość:z Polski

Napisano 05 maj 2009 - 17:32

czy te wszystkie kody które tutaj podajecie ,to normalnie nadają się też do Play fresh? :oops: i można nimi operować ...
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   BQ Ikona

  • BOK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1090
  • Rejestracja pon, 22 wrz 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:Czarnobyl
  • Zainteresowania:bans i lans
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Hero
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 05 maj 2009 - 17:37

oczywiscie ze nie wszystkie ;]

' *111*15*1# Doładowanie telefonu na kartę z telefonu z abonamentem ' tego np nie wykorzystasz :P
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   alfa78 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 45
  • Rejestracja wto, 05 maj 09
  • Miejscowość:z Polski

Napisano 05 maj 2009 - 17:44

a np. jak w Play fresh wpiszę kod *111# to wyskoczy mi jakieś menu z do wyboru-koloru pakietami-usługami tak? I do tego wcale nie trzeba pamiętać kodów/ w głowie../ ,oraz korzystać extra z internetu tak??
Czy żle coś zrozumiałem,zwiedzając i czytając forum Play :oops:
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   BQ Ikona

  • BOK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Vip
  • Postów 1090
  • Rejestracja pon, 22 wrz 08
  • Płeć:Kobieta
  • Miejscowość:Czarnobyl
  • Zainteresowania:bans i lans
  • Operator:PLAY
  • Telefon:Hero
  • Taryfa:Inna
  • Internet w Play?:Tak

Napisano 05 maj 2009 - 17:47

wskoczy :)
jest to kod na zarządzanie kontem: wlączanie i wyłączanie pakietów itp :)
dokładnie tak jak zrozumiales
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   alfa78 Ikona

  • Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 45
  • Rejestracja wto, 05 maj 09
  • Miejscowość:z Polski

Napisano 05 maj 2009 - 17:50

BQ napisał:

wskoczy :)
jest to kod na zarządzanie kontem: wlączanie i wyłączanie pakietów itp :)
dokładnie tak jak zrozumiales
to piękna rzecz :mrgreen: Dziekuję ci za podpowiedz! <lol>
0

  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych