Strona 1 z 1
Play 1 GB za 19 zł pytanie
Napisano 10 March 2009 - 14:23
typ009 napisał:
sumuje się o ile nie przekroczysz ważności przychodzących
Witaj dzięki za szybka odpowiedź ale ......... czy jest to 100% pewna wiadomość pytam ponownie bo w jednym salonie powiedzieli mi że NIE a w drugim że TAK
;-D ?
A jaki jest okres ważności tego startera na przychodzące ?
Napisano 10 March 2009 - 15:56
marcinwalczak87 napisał:
zsumuje się na bank, mam play online na kartę i jak go kupiłem w ogóle nie korzystałem, doładowałem po 10 dniach i się zsumowało
[ Dodano: 2009-03-10, 15:52 ]
Połączenia przychodzące są ważne 6 miesięcy dłużej niż wychodzące
[ Dodano: 2009-03-10, 15:52 ]
Połączenia przychodzące są ważne 6 miesięcy dłużej niż wychodzące
OK ............... ale piszesz że kupiles i nie korzystaleś ale czy była ta karta uruchomiona-aktywowana tzn. czy biegł ten 14-dniowy okres ? .... a po 10 danich doładowałeś tzn. że karta była jeszcze ważna bo nie minęło 14 dni od jej aktywowania ??
Napisz dokładnie bo to jest niejasne ;-)
Napisano 10 March 2009 - 15:59
tak aktywowana sprawdziłem czy działa i schowałem bo miałem jeszcze neostradę i po 10 dniach tylko doładowałem i dalej nie korzystałem przez jakiś czas.
Jeśli chcesz żeby się zsumowało to musisz się zmieścić w tych 14 dniach, nie mogą ci zablokować połączeń wychodzących
Jeśli chcesz żeby się zsumowało to musisz się zmieścić w tych 14 dniach, nie mogą ci zablokować połączeń wychodzących
Napisano 10 March 2009 - 16:42
Kolego .... to jest jasne że jeżeli doładowuję w ciągu 14 dni od aktywacji to się sumuje ale przeczytaj dokładnie moje pytanie ........chodzi mi właśnie o doładowanie PO okresie 14-dniowym i kol. "typ009" napisał że sumuję się jeżeli są ważne przychodzące czyli że w okresie do 6 mies. mozliwe byłoby zsumowanie przy doładowaniu .
No bo wg. tego co Ty piszesz to jest to niemozliwe ...........więć nadal NIE WIEM jak jest naprawde :oops:
ps.
a czy to forum nie czyta żaden pracownik
PLAY aby dać jednoznaczną odpowiedź ???
No bo wg. tego co Ty piszesz to jest to niemozliwe ...........więć nadal NIE WIEM jak jest naprawde :oops:
ps.
a czy to forum nie czyta żaden pracownik
PLAY aby dać jednoznaczną odpowiedź ???
Napisano 10 March 2009 - 16:48
no fakt sorka nie doczytałem dokładnie, tak to nie wiem jak jest, wiem że jeśli masz telefon na kartę to się zsumuję nawet jak przekroczysz czas na połączenie wychodzące, a jak jest z internetem to nie wiem nie sprawdzałem
[ Dodano: 2009-03-10, 16:51 ]
7dziadek, sprawdziłem w regulaminie wychodzi na to że jak doładujesz w czasie ważności połączeń przychodzących to się zsumuje
"W przypadku niewykorzystania Pakietu Złotówek w Okresie ważności połączeń internetowych, niewykorzystana wartość Pakietu Złotówek nie zostaje anulowana i może być wykorzystana po ponownym Doładowaniu."
7dziadek, sprawdziłem w regulaminie wychodzi na to że jak doładujesz w czasie ważności połączeń przychodzących to się zsumuje
"W przypadku niewykorzystania Pakietu Złotówek w Okresie ważności połączeń internetowych, niewykorzystana wartość Pakietu Złotówek nie zostaje anulowana i może być wykorzystana po ponownym Doładowaniu."
Napisano 10 March 2009 - 17:00
marcinwalczak87 napisał:
no fakt sorka nie doczytałem dokładnie, tak to nie wiem jak jest, wiem że jeśli masz telefon na kartę to się zsumuję nawet jak przekroczysz czas na połączenie wychodzące, a jak jest z internetem to nie wiem nie sprawdzałem
No i teraz to juz raczej znam odpowiedź .........d z i ę k i .........[[punkcik Ci dodałem
Strona 1 z 1

Logowanie