Witam,
Czy istnieje mozliwosc zeby aktywowac usluge play online (obojetnie czy na karte czy na abonament) na posiadana przez siebie karte sim (z numerem telefonu w playu)?
Jezeli tak sie nie da i to musza byc dwie karty do dwoch uslug (telefon i internet) to czy skopiowanie tych dwoch kart sim na jedna pozwoli na jednoczesne korzystanie z dobrodziejstwa zarowno internetu jak i telefonu na raz? Ewentualnie czy adapter dual sim zalatwi sprawe? istnie ja takie adaptery dual sim ktore utrzymuja obydwie karty aktywne czy trzeba sie miedzy nimi recznie przelaczac w menu telefonu (jak tak to mija sie to z celem)?
pozdrowki!
Strona 1 z 1
playonline i telefon na jednaj karcie sim?
Napisano 05 March 2009 - 22:29
Możliwe, jak na razie jest używanie dwóch OSOBNYCH kart sim.
Napisano 05 March 2009 - 22:55
czyli moje przypuszczenia sa prawdziwe, bylo by zbyt pieknie miec abonament za ok 50zl + 30zl za internet na karte i miec 2gb transferu w telefonie na raz :/ jednynie moga miec tak ci ktorzy maja samsunga duos lub tym podobne, szokda ze w iphonie i g1 to nie zadziala
Napisano 05 March 2009 - 22:58
No w erze, nie chce reklamować, ale jest już taka psedu-oferta łącząca zwykły abo komórkowy oraz internet w telefonie... :-)
Napisano 05 March 2009 - 23:00
no wlasnie, chcialem kupic g1 i miec go w playu razem z netem na karte ale tak sie nie da. teraz sie zastanowie czy nie pojsc do ery, tam w abonamencie z g1 mam 500mb, moze to nie duzo ale cos juz jest
[ Dodano: 2009-03-06, 10:46 ]
ostatnia rzecz jaka przychodzi mi do glowy, widzialem na allegro routery wifi z wbudowanym modemem hsdpa wiec mozna w ten sposob udostepnic internet ale tylko tam gdzie jest gniazdko w scianie.
http://allegro.pl/it...wifi_f_vat.html
spotkaliscie sie z czyms podobnym (router wifi + modem hspda) ale w mniejszym wymiarze? takim jak sa modemy z iplusa albo play online zasilanym na baterie? Taki maly modem z wifi mozna by nosic w kieszeni, w schowku auta a G1 mialby dostep do dobrego internetu
[ Dodano: 2009-03-06, 11:02 ]
Tak wogole to jest straszny minus playa ze nie mozna polaczyc tyh dwoch uslug (internet i normalny telefon). zarowno plus, era jak i orange oferuja taka usluge...
[ Dodano: 2009-03-06, 10:46 ]
ostatnia rzecz jaka przychodzi mi do glowy, widzialem na allegro routery wifi z wbudowanym modemem hsdpa wiec mozna w ten sposob udostepnic internet ale tylko tam gdzie jest gniazdko w scianie.
http://allegro.pl/it...wifi_f_vat.html
spotkaliscie sie z czyms podobnym (router wifi + modem hspda) ale w mniejszym wymiarze? takim jak sa modemy z iplusa albo play online zasilanym na baterie? Taki maly modem z wifi mozna by nosic w kieszeni, w schowku auta a G1 mialby dostep do dobrego internetu
[ Dodano: 2009-03-06, 11:02 ]
Tak wogole to jest straszny minus playa ze nie mozna polaczyc tyh dwoch uslug (internet i normalny telefon). zarowno plus, era jak i orange oferuja taka usluge...
Strona 1 z 1

Logowanie