nareszcie PLAY zaczal rozliczac minuty tak jak nalezy. Dzwonie do PLAY zabiera z promocyjnych minut, dzwonie poza PLAY z tych glownych z abonamentu. Teraz zaczyna mi sie podobac. Tak tylko chcialem sie pochwalic
Nowy Play dla Firm
Napisano 04 March 2009 - 20:45
Cytat
Z kolei Cennik Nowego Play da Firm mówi o Pakietach:
Cytat
Reasumując, dodatkowy Pakiet minut do Play w ramach nowej promocji łączy się z Pakietem minut w Play dostepnym w ramach gołej taryfy z cennika i jest wykorzystywany po utracie Pakietu Minut do wszystkich. Tak to ja rozumiem. Źle?
Napisano 04 March 2009 - 21:05
Napisano 04 March 2009 - 23:11
Napisano 05 March 2009 - 16:40
Napisano 05 March 2009 - 16:53
Cytat
(...)
2. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej Abonent otrzymuje Bezpłatny pakiet minut na połączenia głosowe
oraz wideo na numery w Sieci Telekomunikacyjnej P4 realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4 w
wysokości zaleŜnej od wybranego Abonamentu, zgodnie z Tabelą [1] poniŜej:
oraz
Cytat
Rozliczeniowy. Pakiet minut przyznawany w ramach niniejszej Oferty Promocyjnej jest dostępny po wykorzystaniu
Pakietu Minut w ramach Abonamentu i jest wykorzystywany jednocześnie z Pakietem Minut Play dostępnym w
ramach Abonamentu.
Cennik mówi tak:
(...)
Cytat
Okresie Rozliczeniowym podana jest w Tabeli nr 5:
Tabela nr [5]: Kolejność wykorzystania jednostek rozliczeniowych w Ofercie Nowy Play dla Firm
Kolejność Jednostki rozliczeniowe
1.
Minuty, wiadomości SMS, MMS, pakiety na przesyłanie danych przyznane w wyniku uczestnictwa w
Ofertach Promocyjnych
2. Minuty przyznane w ramach Pakietu Minut
3. Minuty przyznane w ramach Pakietu Minut Play
4. Jednostki Rozliczeniowe poza Abonamentem, zgodnie z cenami określonymi w niniejszym Cenniku
Wniosek:
Moim zdaniem pakiet jest do wykorzystania po wykorzystaniu pakietu minut do wszystkich
P.S. Musiałem poprawić swoje wnioski
Napisano 05 March 2009 - 17:29
Określenie przeznaczenia promocyjnego Pakietu Minut (play):
2. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej Abonent otrzymuje Bezpłatny pakiet minut na połączenia głosowe oraz wideo na numery w Sieci Telekomunikacyjnej P4 realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4 w wysokości zaleŜnej od wybranego Abonamentu, zgodnie z Tabelą [1]
Określenie, jak kiedy są aktywne minuty z promocyjnego pakietu do Play:
10. Niewykorzystane w danych Okresie rozliczeniowym minuty z pakietu minut nie przechodzą na kolejny Okres Rozliczeniowy. Pakiet minut przyznawany w ramach niniejszej Oferty Promocyjnej jest dostępny po wykorzystaniu Pakietu Minut w ramach Abonamentu i jest wykorzystywany jednocześnie z Pakietem Minut Play dostępnym w ramach Abonamentu.
Określenie, że jeśli w Regulaminie nie ma napisanej zasady rozliczania usług, stosuje się zapisy z innych dokumentów - tutaj nie ma to znaczenia jeśli chodzi o promocyjny pakiet minut do Play, bo zasady określono w pkt 10.
3. W zakresie nieuregulowanym niniejszą Ofertą Promocyjną zastosowanie będzie miał Regulamin świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez P4 sp. z o.o. dla Abonentów oraz Cennik Oferty Nowy Play dla Firm.
Napisano 06 March 2009 - 00:06
Ja twierdze jak i pigus, tak twierdzi regulamin więc tak jest. One Play jasno jest określone, że pakiet 500 min jest rozliczany równocześnie, więc i w firmie jasno byłby to napisane.
Pozdrawiam Łódź
Napisano 06 March 2009 - 17:05
Lcf napisał:
Mój post nie wniesie wiele do tematu ale nie mogłem się powstrzymać ponieważ intryguje mnie pewna kwestia. Looknijcie na wytłuszczony tekst. Skoro pokazywali Ci jakieś firmowe instrukcje stojące w sprzeczności zarówno z regulaminem jak i stanem faktycznym to co to było? Fałszywki? 8-)
jabber ID: Lipos@aqq.eu
Napisano 10 May 2009 - 19:43
w nowym regulaminie promocyjne minuty play schodzą przed tymi z kapitału:)
wreszcie powiew normalności
Napisano 28 May 2009 - 14:15
Interesuje mnie majowa dla firm.
Tu chyba jest tak 1500 do play i stacjonarne schodzą pierwsze, w miedzyczasie te 170 do innych. I teraz zaczynają się schody, jedni mówią ze jest tylko 1500 z promocji, inni 1500 + 500 z regulaminu, inni jesze ze 1500 + 2000 ze strony. Nikt nic faktycznie nie wie, a lubie wiedziec co podpiszę.
Rozbieznosci są tez w czy dostane dodatkowe gratisy (50% taniej abonament lub itp)za przeniesienie z innej sieci i zwrot za opłate za przeniesienie.
MoZe ktos juz cos wie ????
Napisano 28 May 2009 - 16:04
w obu przypadkach upust na abonament przez 9 misiecy o 50%. kolejność minut:
minuty do play (2000 lub 3000) a potem minuty do wszytkich (170 lub 380).
W tych ttaryfach nie ma zwrotów kosztów przy przesniesieniu nuemru.
ot i cala promocja
a i jak pomogłem to kliknij "pomógł" to wystarczy :) h

Logowanie