Witam
Otóż mam problem z odtwarzaniem filmików z youtube.
Gdy podłącze się do sieci wi-fi i wchodzę na stronę youtube i chcę obejrzeć filmik bezpośrednio ze stronki to wyskakuje mi takie coś:
"Najpierw określ punkt dostępu". :/
Wchodzę w ustawienia -> połączenie -> dane pakietowe i tam ustawiam domyślny punkt dostępu wpisując nazwę sieci wi-fi
Wchodzę również w łącza -> menadżer poł. -> dostępne WLAN-y i tam wybieram sieć i robie "określ punkt dostępu".
Ponownie wchodzę na youtube przez tą sieć wi-fi co ustawiłem jako domyślny punkt dostępu a gdy chcę włączyć filmik to nadal wyskakuje mi "najpierw określ punkt dostępu". :/
Macie jakieś pomysły co z tym zrobić żebym mógł oglądać filmiki z youtube ..??
Przeglądarka z której korzystam to Opera Mini 3 i standardowa Playnet.
Czy trzeba wgrać jakąś nową Przeglądarkę albo odtwarzacz filmów ..??
Czy też może macie jakieś inne propozycje ..??
Pomóżcie!!! Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry wielkie dzięki.
Strona 1 z 1
Problem z yuotube
Napisano 02 March 2009 - 17:51
wielkie dzięki
Już troche pomogło choć lecz nie do końca, bo wyskakuje "Nie można nawiązać połączenia"
ale to już może wina wi-fi. Teraz przynajmniej mam jeden krok dalej i będe się bawił dalej
Ale jak macie jeszcze jakieś pomysły albo coś to dajcie znać :mrgreen:
Jeszcze raz wielkie dzięki :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-03, 10:44 ]
Jednak cos nie tak. Wszedlem na ta stronke m.youtube.com i nadal wyskakuje 'najpieprw okresl punkt dostepu' choc punkt dostepu jest okreslony.
Pomóżcie jak możecie. Z góry dzieki.
Już troche pomogło choć lecz nie do końca, bo wyskakuje "Nie można nawiązać połączenia"
ale to już może wina wi-fi. Teraz przynajmniej mam jeden krok dalej i będe się bawił dalej
Ale jak macie jeszcze jakieś pomysły albo coś to dajcie znać :mrgreen:
Jeszcze raz wielkie dzięki :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-03, 10:44 ]
Jednak cos nie tak. Wszedlem na ta stronke m.youtube.com i nadal wyskakuje 'najpieprw okresl punkt dostepu' choc punkt dostepu jest okreslony.
Pomóżcie jak możecie. Z góry dzieki.
Strona 1 z 1

Logowanie