Witam,
z moim samsungiem u700 dzieją się jakieś niepokojące rzeczy. Telefon zakupiłem 14 stycznia 2009 r., bateria chodziła normalnie, formatowałem ją wg zaleceń artex'a.
Jednak ostatne dni zaczęła wyraźnie szwnkować tj. po całkowitym jej naładowaniu, odłączyłem ją rano. Napisałem może z 2 sms'y i już spadła 1 kreska (z 3ech), a gdy już kładłem się wieczorem spać to telefon już wskazywał że jest rozładowany... Przez zały dzień nie dzwoniłem a jedynie napisałem parę smsów i na tym skończyło się obciążenie baterii z mojej strony...
Co może być przyczyną tak radyklanego pogorsznia się stanu baterii? Czy może gdzie indziej szukać przyczyn?
Jakie mogę podjąć działania?
Strona 1 z 1
>SAMSUNG u700 bateria
Napisano 27 February 2009 - 15:12
Dziwne.... Moja siora ma U700 i słucha muzy nonstop i takich jaj nie ma. Sam osobiście zająłem isę jej telefonem i wszystko gra. Chyba trafiłeś na jakąś trefną baterię, albo Twój telefon ma schizzę z rozpoznawaniem stanu baterii (w najgorzym wpyadku i to i to)
Żal mi niektórych....
Napisano 27 February 2009 - 22:00
typ009 napisał:
o ile to nie będzie jednorazowe to reklamuj
można dokładniej, bo nie rozumiem...
dzisiaj telefon ponownie się rozładował pod wieczór, wytrzymał jakieś niecałe 14 godzin i bateria znowu się ładuje... muszę jeszcze podstemplować gwarancję bo przy sprzedaży tego nie zrobili...
Strona 1 z 1

Logowanie