Strona 1 z 1
przedłużenie umowy internetu w Play
Napisano 25 February 2009 - 21:55
czy coś wiadomo??
czy ktoś już przedłużał??
jestem abonentem PLAY i mam 10Gb za 45, za pare mcy konczy mi się umowa, no i jestem ciekaw czy jest jakiś bonus...
na swoją 'nie obronee' dodam, że jestem skazany na PLAY ONLINE bo 'kochana' TP nie dociągnęła do mojego domu kabla... no i w związku z tym mam pyatnie:
czy ktoś już przedłużał??
jestem abonentem PLAY i mam 10Gb za 45, za pare mcy konczy mi się umowa, no i jestem ciekaw czy jest jakiś bonus...
na swoją 'nie obronee' dodam, że jestem skazany na PLAY ONLINE bo 'kochana' TP nie dociągnęła do mojego domu kabla... no i w związku z tym mam pyatnie:
Napisano 25 February 2009 - 22:00
Nik jeszcze nie przedłużał bo jeszcze sie nie skończyła nikomu umowa, więc nic jeszcze nie wiadomo, nie liczył bym na wiele w kwestii internetu
[ Dodano: 2009-02-25, 22:14 ]
nie jesteś skazany na PLAY ONLINE, masz jeszcze do wyboru BLUECONNECT, IPLUS, ORANGE FREE
[ Dodano: 2009-02-25, 22:14 ]
marcinka napisał:
estem skazany na PLAY ONLINE bo 'kochana' TP nie dociągnęła do mojego domu kabla
nie jesteś skazany na PLAY ONLINE, masz jeszcze do wyboru BLUECONNECT, IPLUS, ORANGE FREE
Napisano 26 February 2009 - 08:17
Oczywiście za wcześnie na podnoszenie krzyku w tym temacie, ale dziwnie by było gdyby ktoś tego tematu tak wcześnie nie podjął...
Mnie osobiście interesowałoby rozwiązanie które na bank nie zostanie zaproponowanie przez PLAY - czyli pozostanie przy 5GB miesięcznie, a obniżenie kwoty miesięcznego abonamentu...
Pozdrawiam
Mnie osobiście interesowałoby rozwiązanie które na bank nie zostanie zaproponowanie przez PLAY - czyli pozostanie przy 5GB miesięcznie, a obniżenie kwoty miesięcznego abonamentu...
Pozdrawiam
Napisano 13 May 2009 - 20:28
Ja jeszcze nie wymodziłem wypowiedzenie, ale do początku września mam jeszcze sporo czasu. Mam nadzieję, PLUS, przy umowie bez modemu zaproponuje mi jakiś konkretne warunki... :-)
Napisano 08 March 2011 - 14:07
To ja odkopię troche temat.
Internet mam do 25 maja 2011 roku,
miałem już telefon w sprawie przedłużenia, a właściwie wzięcia nowej umowy, z rozmowy wynikało, że musiałbym płacić wciąż za tą pierwszą. Kolega mnie uświadomił, że dostał nową umowę a stara została anulowana. i tutaj moje zapytanko, mogą tak zrobić? czy on po prostu mnie ściemnia:)
Druga sprawa, na stronie jest możliwość przedłużenia umowy już teraz. Mam 5GB 1Mb/s za 40zł, wybrałem internet dla posiadających modem 12GB 2Mb/s69zł 49zł na 12 miesięcy, jak przedłużę to kiedy umowa zacznie obowiązywać? od następnego okresu rozliczeniowego czy od chwili zakończenia starej umowy (w moim przypadku 25 maja).
Pozdrawiam.
Internet mam do 25 maja 2011 roku,
miałem już telefon w sprawie przedłużenia, a właściwie wzięcia nowej umowy, z rozmowy wynikało, że musiałbym płacić wciąż za tą pierwszą. Kolega mnie uświadomił, że dostał nową umowę a stara została anulowana. i tutaj moje zapytanko, mogą tak zrobić? czy on po prostu mnie ściemnia:)
Druga sprawa, na stronie jest możliwość przedłużenia umowy już teraz. Mam 5GB 1Mb/s za 40zł, wybrałem internet dla posiadających modem 12GB 2Mb/s
Pozdrawiam.
Napisano 08 March 2011 - 16:02
Nie można anulować poprzedniej umowy,może on migrował do nowej oferty i bez przedłużania umowy .
Wg mnie zacznie obowiązywać od nowego okresu ale niech inni się wypowiedzą
Wg mnie zacznie obowiązywać od nowego okresu ale niech inni się wypowiedzą
http://bada-world.pl
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!
Strona 1 z 1

Logowanie