Witam
Mam problem zainstalowalem GG w telefonie lecz żeby z niego korzystać musi być połączenie poprzez GPRS. Ze strony konfiguratora PLAY mozna sciągnąć tylko WAP I MMS natomiast GPRS-u niema...Mozna również wyedytować ręcznie VPN wpisując zamiast WAP - INTERNET ale niestety w tym telefonie...jeżeli klikam na Punkt Dostepu to moge wybrac punkty z listy...a na liscie jest dostępny WAP oraz MMS nie mogę ręcznie tego wyedytować....więc jak można w inny sposób uruchomić GG ?!
Strona 1 z 1
KU 990 i Mobile GG ?
Napisano 24 February 2009 - 21:40
Jeśli dobrze widzę jesteś klientem play więc telefon też powinien być w playu więc ma wszystko skonfigurowane.
A co do GG to daj spokój sobie z tym polskim badziewiem i weź zainstaluj sobie Palringo które jest darmowe.
Konfigurację musisz zrobić w javie w ustawieniach
A co do GG to daj spokój sobie z tym polskim badziewiem i weź zainstaluj sobie Palringo które jest darmowe.
Konfigurację musisz zrobić w javie w ustawieniach
Napisano 19 May 2009 - 22:03
Ja mam troszkę inną sytuację - nie mogę pobrac GG ze strony Playa bo wyskakuje mi komunkat, że mój telefon jest nie obsługiwany. Ma ktoś link do działającego GG? Bo i tak mam wykupione jeszcze na 2 m-c więc mogę miec. Chyba że macie link do jakiegoś alternatywnego programu OBSŁUGUJĄCEGO KLAWIATURĘ QWERTY.
PS Network (PS3, PSP) : BaRIPoland
Xbox 360 GT : Bari PL
Xbox 360 GT : Bari PL
Napisano 20 May 2009 - 19:48
wiesior, zamiast się bawić w GG, to czasami poprawnej polszczyzny byś zażył...
Strona 1 z 1

Logowanie