Strona 1 z 1
Toshiba G500, jest w nowym cenniku, czy będzie dostawa?
Napisano 20 February 2009 - 10:25
Witam, mam pytanie, pobrałem cennik obowiązujący od 16 lutego i w nim jest Toshiba G500 której już raczej też nie ma w salonach, i tu pytanie czy Play będzie robił jakąś dostawę? Ponieważ nie usuneli jej z cennika tak jak G900 której już pewnie nie będzie. Myśle że jeśli została uwzględniona w najnowszym cenniku to powinna nastąpić jakaś dostawa... Byłem wczoraj w salonie i powiedzieli mi że ostatnia sztuka dawno poszła, więc jeżeli nie ma już za dużo tych tel a są w cenniku to chyba play uzupełni te braki...? Macie jakieś informacje? Pozdrawiam
Napisano 20 February 2009 - 11:00
Myśle że to najlepsze co może być w najniższym abonamencie i przy najniższej cenie. Dlatego mnie ten tel. interesuje. Wiem że nie mają bo wiele osób o tym pisze, że w salonach w ich miastach też brakuje tego modelu, brakuje go też w moim mieście, więc chyba nie jest go za wiele.
Napisano 20 February 2009 - 11:32
więc pozostaje mi jedynie i600 :-? Też 1zł w abo 25 na 2 lata. :/ Zależy mi głównie na abonamencie, zawartych w nich 1000 minutach na 3mc. Telefon pewnie i tak sprzedam... ddluk, wiem że to nie ten dział, ale powiedz czy ten tel Cie nie zawodzi? Bo widze że masz i600 Procesor chyba 220MHz wiec myślałem że Tośka lepsza będzie :| Tylko ciekawe jak z dostępnością tego i 600 :/ :/
Strona 1 z 1

Logowanie