Strona 1 z 1
Problem z sms
Napisano 18 February 2009 - 20:28
Witam!
Mam taki mały problem. Dzisiaj otrzymałem od firmy Samsung telefon u700. Wcześniej miałem z630 ale psuł się notorycznie aż w końcu poprosiłem o wymianę na inny i wymienili. Wszystko by było fajnie gdyby nie jeden problem. Mianowicie nie otrzymuje sms-ów :evil: Mogę je wysyłać, mogę wysyłać mmsy i je odbierać, działa internet i wszystkie inne usługi. Tylko smsy do mnie nie dochodzą. Co to może znaczyć. Mam nadzieje że telefon nie jest uszkodzony bo nie chce znów się go pozbywać.
Tak na marginesie dodam, że poprzedniego Samsunga z630 oddałem do naprawy 15.12.2008. A dziś tj. 18.02.2009 otrzymałem telefon z naprawy. Policzyłem dokładnie ile to dni roboczych było - 44:D Tą informację pozostawie bez komentarza:)
Mam taki mały problem. Dzisiaj otrzymałem od firmy Samsung telefon u700. Wcześniej miałem z630 ale psuł się notorycznie aż w końcu poprosiłem o wymianę na inny i wymienili. Wszystko by było fajnie gdyby nie jeden problem. Mianowicie nie otrzymuje sms-ów :evil: Mogę je wysyłać, mogę wysyłać mmsy i je odbierać, działa internet i wszystkie inne usługi. Tylko smsy do mnie nie dochodzą. Co to może znaczyć. Mam nadzieje że telefon nie jest uszkodzony bo nie chce znów się go pozbywać.
Tak na marginesie dodam, że poprzedniego Samsunga z630 oddałem do naprawy 15.12.2008. A dziś tj. 18.02.2009 otrzymałem telefon z naprawy. Policzyłem dokładnie ile to dni roboczych było - 44:D Tą informację pozostawie bez komentarza:)
Napisano 20 February 2009 - 15:44
kiedys była taka sytuacja z z400 miałby wadliwy soft który włąśnie między innymi nie przyjmował smsów, wymiana softu powinna pomóc w tym przypadku
kliknięcie "pomógł", mi też pomoże i na pewno dowartościuje
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Cała Polska czyta klientom, regulaminy promocji, codziennie!
Napisano 24 June 2009 - 20:24
Powiem tak, niech ktoś Ci spróbuje wysłać SMS z innej sieci, np. z bramki Orange. MOże Ci odblokuje SMSY. Tak dziś 2-krotnie w salonie u mnie zrobiono i zadziałało. Nie wiem skąd kolega znał ten pomysł, ale byłem bardzo zdziwiony - pozytywnie
08 Mar 2010 - 3 latka na forum!
Strona 1 z 1

Logowanie