Strona 1 z 1
Problem ze sprawdzeniem konta, doldowaniem itp.
Napisano 17 February 2009 - 19:10
Witam...Mam problem
Ostatnio popsul mi sie fon. Dlatego wzialem stara nokie 6820(dziala idealnie). Wsadzilem karte play'a i gites...lecz jak chcialem sprawdzic stan konta *101# to wyskakuje mi caly czas komunikata: "Unknown results" (fon ma angielskiego softa). Strasznie mnie to zdziwilo ;/ pomyslalem na poczatku, ze moze cos z siecia jest nie tak ale dalej jest ten sam problem. Identyczny komunikat wyskakoczyl mi jak chcialem doladowac konto poprzez *100... ;/ nie wiem co sie dzieje. Poszedlem do salonu play'a i wyjasnilem moj problem. Koles powiedzial mi, abym przestawil w ustawieniach telefonu na wybor sieci "na reczne" z automatycznego i abym ustawil nadajnik plusa. Tak tez zrobilem ale nic to nie dalo. Wsadzilem karte plusa siostry i sprawdzilem czy u niej da sie sprawdzic za pomoca kodu w plusie stan konta i dziala bez problemu. Ktos mi powie ocb? Bo zaczyna mnie to wkurzac ;/ Pozdrawiam!
Napisano 17 February 2009 - 19:22
Najprawdopodobniej wina softu.
Napisano 17 February 2009 - 22:06
Ja niedawno zakupiłem sony ericsona, nie pamiętam modelu, kosztował 99zł i też nie działały numery zaczynające się na *.
Zaniosłem więc go do serwisu Pan był bardzo zdziwiony ale przyjął telefon do serwisu.
Po jakiś 10 dniach telefon oddali naprawiony. Stwierdzili że telefon nie był przygotowany do sprzedaży w Polsce i stąd te problemy
Zaniosłem więc go do serwisu Pan był bardzo zdziwiony ale przyjął telefon do serwisu.
Po jakiś 10 dniach telefon oddali naprawiony. Stwierdzili że telefon nie był przygotowany do sprzedaży w Polsce i stąd te problemy
Napisano 19 February 2009 - 16:05
Mhm.. to w takim razie. Bede zmuszony isc do jakiegos komisu aby mi wgrali tego polskiego softa
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie okej
dzieki za pomoc. Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-02-20, 14:30 ]
No wiec... zanioslem telefon do komisu. Soft zostal wgrany itp. i nic sie nie zmienilo. Nadal ten sam problem juz nie wiem co z tym fantem zrobic ;/
[ Dodano: 2009-02-20, 14:30 ]
No wiec... zanioslem telefon do komisu. Soft zostal wgrany itp. i nic sie nie zmienilo. Nadal ten sam problem juz nie wiem co z tym fantem zrobic ;/
Strona 1 z 1

Logowanie